diumenge, 5 de juny del 2016

Evasió!


Els i les que em seguiu sabeu que fa més d'un any que estic en "campanya" electoral. Evident-ment per feina. No podeu imaginar què representa això per algú que com jo, visc lo bo i lo dolent tan intensament. No sóc capaç de marxar i deixar la feina al seu lloc, mai ho he estat i això provoca que dies com avui, estigui llevada des de les 6 del matí. Queden tres setmanes d'aquelles a tota metxa, per sort aquesta campanya serà curta.
Per evadir, no cal dir-ho, camino, més que mai, voltes i més voltes, miro, observo, oloro, comparteixo, abraço i em deixo abraçar, i sobretot, intento llegir, ni que em costa concentrar-me.
Ahir vam tenir festa grossa a la família, la meva germana petita va fer 50 anys i ella mereix tot el que vàrem fer i gaudir, va ser un dia on tot va anar bé, tot! Vaig gaudir del "nen" gran, del petit, de les seves dones i de dos dels meus néts. 



















Bo i així, en arribar a casa, passades les 7 de la tarda, em vaig canviar i vaig marxar al port... caminada llarga, molt intensa, arribava a casa passades les 9 del vespre, relaxada, acalorada i feliç.
Avui, a causa de una poesia que he vist al meu Facebook, he començat a buscar poesies d'aquest autor, Jaques Prévert, i he fet una gran troballa, he llegit, i llegit i sobretot, he gaudit amb aquestes poesies, una mica... no se com definir-ho, massa passionals?, potser per algú sí, per mi, han estat molt sentides.
Per tant, ara, llibre, aigua, sabatilles, roba còmoda i a caminar, que poesia i mar són de les poques coses que em relaxen.


Y los vasos estaban vacíos
y la botella rota

Y el lecho estaba abierto
y la puerta cerrada

Y yo estaba embriagadoramente
perdido de alegría
y tú embriagadoramente
encontrada en mis brazos.






4 comentaris:

Oliva ha dit...

...I LA SUOR,DELS COSSOS ENLLAÇATS.DESPRENEN OLOR DE FELICITAT...
QUE LA FEINA N'ET SIA FAXUGA.

Garbí24 ha dit...

que tanta activitat no et mermi qualsevol altre.......

Anònim ha dit...

6 del matí? Què tens en contra de dormir?

Conchi ha dit...

Hola Joana, paso a saludarte y espero que estés bien. He estado unas semanas ausente, pero todo se acaba y de nuevo comienzo a disfrutar de vuestras publicaciones.

Un abrazo.