dilluns, 11 de maig del 2009

I com m'agrada!!!




Ja fa un temps que amb el meu fill més "tecnològic" en varem parlar.
Però noi, els preus son bastants elevats i no pot ser.
Li veig un munt de ventatges, és ecològic, pràctic, pots dur uns quants llibres i documents al damunt i el pes és minim.
A mi m'agradaria molt però de vegades penso.... i l'encant de tocar un llibre?, l'olor particular de les pàgines, el soroll a mitja nit.... l'anar a comprar els mateixos, donar voltes per la llibreria un dissabte a la tarda sense pressa... tot forma part de l'encant de comprar un llibre.
Deu ser part del meu romanticisme, però ho reconec, cada vegada m'agraden més aquestes "joguines" i qui sap.... potser, com amb tantes coses, amb el temps baixa de preu lo suficient...
No se quin dels dos m'agrada més!

8 comentaris:

Unknown ha dit...

El que fa falta es que Amazon obri botiga a Espanya!

Unknown ha dit...

Impressionant...
:-)

nek ha dit...

Yo no tengo dudas al respecto.A mi me gusta entrar en las librerias y pasarme horas mirando, buscando y escogiéndo.No hay nada como un buén libro en el que puedas sumergirte e imaginar

Striper ha dit...

A mi no m'acaba de fer el pes.Bon dia guapa, petons

zel ha dit...

A mi sí que m'agrada, però no sé si el sabré fer servir...sort que té memòria de punt de pàgina!

USD ha dit...

cal posar-se al dia

TERESA ha dit...

Jo no tinc cap dubte, per mes que m'agradi el olr i el tacte del llibres, ocupen molt espai; els pisos cada cop son mes petits.Ja fa temps que no compro llibres... ara tambe hi ha crisi pero vaig a la biblioteca o son deixats (JO SEMPRE ELS TORNO)

Josep B. ha dit...

Tot és canviar els costums, un dia et trobaràs "tastant" lectures en una botiga, com fas ara, però en comptes de fer-ho agafant un bloc de paper premeràs un botó i si el que llegeixes o veus t'encandila premeràs el botó "comprar" i en un tres i no res el tindràs al teu e-llibre.

També els que gaudien mirant pergamins hi trobaren canvis en aparèixer els llibres de fulls i quan un tal Gutemberg va fer la primera edició impressa segur que algú va trobar a faltar la lletra de l'amanuense.