dissabte, 30 de maig del 2009

A voltes amb l'avió....


Aquests darrers dies, mirant les notícies, sí... encara tinc moral de mirar les mateixes, escolto aquesta "polèmica" estúpida i abusurda sobre l'avió de les forces armades que trasllada el president del Govern espanyol amunt i avall.
A les poques hores d'encetar el merder, veig unes imatges a 4. la sexta i t5 on el mateix Rajoy baixa d'un avió, idèntic, quan era al govern. I no una vegada, un bon grapat! Federico Trillo, el mateix!
L'eterna hipocresia d'aquesta derechona espanyola i espanyolista, jo sí, però tu no.
Tenen tan poca memòria els polítics?, en general, recorden sols els que els interessa i quan els hi va bé.
Sort tenim dels arxius gràfics i d'imatge, per refrescar memòries interessades.
Ho ara em diràn que quan Aznar va fer la "boda real" de la seva neneta va pagar els 4000 policíes qua varen cobrir la mateixa?, o el tall de carrers que va provocar?.
Vinga home, poca conya, la seguretat d'un president, almenys mentre eta segueixi en actiu, és vital, tingui el color que tingui.
Però és clar... què podem esperar d'alguns personajillos.......

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Van malament, de memòria... també! O són mentiders de mena.
Petonets, Joana.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Lo més fumut de tot això, és la quantitat de gent que els segueix, gent que tenen traça de ser molt ignorants i a la vegada oportunistes que sols desitja grapejar i emmerdar per tal de fer-se notar.

Anem apanyats

Josep B. ha dit...

A mi el que em revolta és la barra que tenen en condemnar els altres pels seus pecats.

Hi ha una frase que em va quedar gravada quan un parlamentari balear es va queixar de l'actitud d'aquests impresentables quan els van interrogar per gastar-se els cèntims, públics, en un puticlub rús i ells van respondre renyant l'oposició per fer-los aquest lleig.

"És què és es colmo!"

El subscric.