diumenge, 8 de març del 2009

Gaudir dels instants....





Ahir a la tarda vaig anar a un acte on es presentaba un treball fet per la ex regidora socialista, Pilar González sobre les dones que han estat regidores a l'Ajuntament de Mataró des de 1979 al 2007.
Varen ser allà 18 d'aquestes regidores, sense distinció de partit ni colors, i totes varen poder parlar uns instants de com havien viscut ser regidores.
Una de les coses que més gràcia em va fer varen ser les cares de sorpresa d'alguns companys i companyes per veure la Joana a un acte diguem "institucional", per norma no hi poso mai els peus, però crec que ahir bé ho valia.
Vaig trobar a faltar dues persones que al meu entendre no podien faltar, una, Consol Prados, em consta que li hauria agradat ser.hi, però va haver d'excusar la seva presència ben justificadament, l'altre persona no la mencionaré, però hauria quedat com un senyor.
Gaire bé cent persones eren allà, les intervencions, una emocionada Pilar González, una divertida, es nota que te "tablas", Teresa Carreras, i alguna intervenció que no va estar a l'alçada ni de lluny, però com soc una senyora, no diré nom.
De les intervencions potser em quedo en positiu amb la de Alícia Romero, va dir el que tants cops he defensat, dones a les llistes, SÍ, és clar, preparades, i tant!, però que els homes també ho estiguin, que a ells no s'els jutge tant, encara...
En negatiu, una senyora que per sort per ella no em va quedar gravat el seu nom, va fer una intervenció terrible i mascliste, al meu entendre, aquesta dona no va entendre res de res del que es va parlar i reivindicar allà.
També molt negatiu no haver pogut gaudit ni tan sols d'un exemplar en paper per poder veure acabat el treball.
Per sort vaig marxar doncs tenia una cita per sopar a la Turka, prop de l'estació, no havia anat mai i em va encantar. El sopar, a mitja llum..... :)
(pd. vaig poder ahir confirmar que estic del tot curada!, jo ja m'entenc.....)
Les fotos son de la meva estimada amiga Encarna Siles.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats, Dona!!!
De l'acte d'ahir, ja ho comentarem tu i jo; però en general molt maco i emotiu, en alguna intervenció se m'empanyeven els ulls.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

És un plaer poder llegir i sapigue que ja estàs del tot curada, el temps i alguns bàlsams tenen una eficàcia molt constructiva, clar que tot això sempre te que estar un mateixa disposat per que és faci realitat .

Petonets bonica

Anònim ha dit...

Felicitats,Joana.
Mot bo el teu comentari,i casi politicament correcte.... jo vaig estar callada per que "se me calienta la boca"i potser no era el moment

Francesc Puigcarbó ha dit...

Felicitats per ser dona i felicitats per ser treballadora i perquè sembla estàs recuperada.

Salut!!!

Tercera Edad ha dit...

Hola JOANA eres un sol ya me gustaría a mi poder expresar todo lo que siento como lo haces tu, y pienso que las mujeres estamos ganado algo de terreno pero un poco lenta mente pero al final lo conseguiremos ,es un bien para todos la humanidad un saludo Encarna

Montse ha dit...

Joana! Jo vull saber això del sopar a mitja llummmmm!!!!!

;)