dimarts, 23 d’octubre del 2007

I tú, què faries???...




Aquest vídeo li calen poques paraules, en pocs segons, que per ella devien ser hores, aquest malparit fa servir la violència racista, l'agredeix per la seva nacionalitat i color de pell, masclista, li pessiga un pit, a més d'abús de menors, te 17 anys aquesta noia.
I ara, ell, feliç i a carrer amb llibretat amb càrrecs, i ella?... ella, com tantes vegades, tancada a casa i morta de por....
I el paio que s'ho mira?, que gira el cap i ni tan sols li dona consol un cop passat?....
Sou capaços de dir què farieu vosaltres?, jo ho tinc clar, ajudar!. No podem permetre aquestes coses. de cap manera.
Com poden restar impassibles davant això?, no ho puc entendre, ni que m'ajuda a entendre d'altres situacions que ningú fa res....

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla repugnant el tipejo aquest que s'haurà sentit molt orgullós davant la seva homenia, davant aquesta agressió, què hauria passat si li produïx danys cerebrals a la dona davant la puntada terrible a la cara? Llavors estaria en la presó, però clar com no hi ha hagut mates.
Maleïda sigui la mare que va parir a semblant animal. I perdona, ja sé que la mare no té la culpa, encara que una mica de bona educació sí que li faria mancada, aquestes actuacions es mamen des de petit. Perdona però estic exaltat.

querida_enemiga ha dit...

Joana, el paio que s'ho mira està mort de por. Si no t'has fixat, ell també és sudamericà i devia d'estar pensant "ara ve a per mi".

El pitjor és que ja està al carrer; el pitjor és que viu a casa de la seva iaia i la té amargada, que la senyora no pot més amb ell. És tan imbècil i malparit que fa mal a tothom, fins i tot a la seva pròpia àvia. Es pensa que és tot un home? És un poca merda.

Gatxan ha dit...

Sí, a mi també m'ha posat molt nerviosa veure el vídeo. La violència, per sí sola, és horrorosa però si li afegeixes els elements de masclista i/o racista encara és més fastigosa... El que més fot és que, segurament, a l'agressor li sembla fantàstic el que va fer. No té ni idea (ni la vol tenir) de la magnitud del dany causat. Més que un poca merda, jo crec que és un pot de merda. Un desgraciat.

Què hagués fet jo? Crec que és molt fàcil dir, des de davant de l'ordinador, que calia plantar cara a l'agressor. El que segur que faria és no deixar a la noia sola. No deixar que, a més de la humiliació de l'agressió, hagués de veure com ningú la consolava, l'ajudava, trucava a la policia, l'acompanyava, etc.

Dan ha dit...

El que tampoc entenc es la decisió del jutge. Aquest paio es al carrer? I allò de donar exemple amb les sentencies? L'exemple es que pots fer una cosa així i no passa gran cosa? Aquest paio ha d'estar tancat!!! Ni que sigui per desanimar una mica a alters subnormals com ell.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Que faria jo? ... dons no ho se, veien la brutalitat que gasta, potser ajupir el cap, amb aquestes circumstancies i si estàs sol poca cosa és pot fer, si no és ajudar a la noia desprès del tràngol.

La justícia no te cap mena de consideració amb les víctimes i permet els estralls que molta gent fa, suposo que endurir les lleis tampoc servirien de res.

Implantar la barbàrie i la no compassió, i si això fes acte de presencia amb plaça publica executant escarments exemplars, també diríem que som en una societat cruel.

Personalment, el deixaria surant en un palet de fusta dintre de la mar.

Eeiii !!!! . . . ja se, que soc inhuma, és la ràbia i l´impotència que fa dir i pensar coses d´aquestes.

nek ha dit...

Hace unos años fuí agredida en el metro de Barcelona y nadie hizo nada, he de decir que el vagón iba lleno de gente.
En otra ocasión agredieron a una chica negra y la 1ª que salió en su defensa fuí yo, eran 3 malnacidos, y viendo que nadie reaccionaba me puse en contra de ellos aunque solo fuese por verguenza, al final los pasajeros reaccionaron y conseguimos que se bajaran del vagón.
En este caso este pobre chico está cagáo de miedo, si tenemos en cuenta que también parece sudamericano y que no hay nadie más en el vagón ,creo que todos hubiésemos hecho lo mismo, lo que no acabo de entender es cuando el animal se marcha, porque no va a consolar o preguntar a la chica, eso si es falta de solidaridad, humanidad, llamémosle como queramos.
Tuvo que ser ella misma la que llamara al 112.
Penoso y vergonzoso que este animal esté ahora fuera de la jaula.
Volverá a hacerlo, no me cabe la menor duda y creo que a los demás tampoco.

Ferdinand ha dit...

Intentaria parlar-hi, però com que amb aquest energúmen no s'hi pot parlar, faria el mateix, quedar-me calladet per por a les represalies (segurament l'anergúmen aquest devia anar o begut o fumat o drogat, però també pot ser tant imbècil de fer-ho sense aquestes substàncies al cos!!). Un cop el malgirbat aquest ha desaparegut hauria anat a consolar ràpidament aquesta pobra noia.
Davant de la pantalla de la televisió jo m'he fet el milhomes i he di que haura plantat cara, però allà, in situ, la meva reació hagués estat aquesta que he explicat.

Ferdinand ha dit...

Pedo per les faltes i les lletres menjades. Fa dies que escric més ràpid que no taclejo.

Assumpta Montellà i Carlos ha dit...

Jo tinc una experiència semblant però va acabar bé.
Era un matí molt d'hora de diumenge (6,30 h) i anava amb unes amigues d'excurssió. Vam agafar el tren a Cardedeu i en el vagó vam coincidir amb tres skins que tornaven de farra.
Van començar a fer la vida impossible a una noieta que anava sola, bàsicament paraulotes i riallades.
Quan s'adonaren que els miravem, van reaccionar contra nosaltres, però nosaltres erem més...i d'entrada no passaven de la cridòria.
Un d'ells, el més fatxenda, va venir amb una navalla cap a nosaltres.
En el mateix vagó hi havia dos nois, aparentment dormits que de cop i volta van aixecar-se i el van interceptar.
Eren Mossos camuflats que ja feia estona seguien el tema.
Els van fer baixar a l'estació de Mollet on esperava una patrulla de mossos.
Un cop més tranquiles vam anar a veure la noia que havia aguantat estoicament.
La sorpresa va ser que ens va "obsequiar" amb el dit mig enlaire, gest inequivoc, dient-nos que la deixessim dormir...
Vam arribar a la conclusió que, nosaltres, xiruqueres, ja no som d'aquest mon...
Però el pànic que t'agafa quan tens aquest personal a prop, és considerable, i l'esperit de supervivència fa que intentis passar desapercebuda.
Assumpta

nek ha dit...

Hoy a salido el tipo en la tele diciendo que no se acuerda de nada, hace falta ser asqueroso, pero se ve que ya tiene algún lío más. Si no le rompe ningún hueso no le pueden hacer nada, esto dicho por una persona esta tarde en el club, que no sé si era mosso o que, pero la verdad es que pone los pelos de punta escuchar cosas así, ya que se hace aún más evidente la indefensión que padecemos ante este tipo de gente, por llamarles de alguna manera, aunque para mí son más animales que los susodichos.

Montse ha dit...

jo m'hauria mort de por.
Encara em dura l'adrenalina de la indignació davant la indefensió que patim.

Una abraçada.

querida_enemiga ha dit...

Per una banda, malament per la justícia, per una altra banda, molt bé per la premsa, no el deixen tranquil i l'estan perseguint tot el dia, el treuen a cara descoberta. Que tothom vegi que és un animal.

Pipero ha dit...

Realment, a distància, tothom faríem moltes coses, però fa falta veure's en una situació així per saber com actuar. Per altra part, com algun altre ha comentat i ha dos moments, el primer, l'agressió i el segon, quan l'agressor ha fotut el camp. Si en els primers moments, la por pot haver bloquejat al xavar assegut en primer terme, quan el salvatge ha marxat hauria d'haver-se aixecat, acostar-se a la noia, interessar-se per ella, trucar a la polícia,... no sé! moltes coses!

Respecte a l'agressor, només espero que si ara l'agafen, no surti al carrer a les primeres de canvi (o amb una pena menor) per haver patit una "llar desarrelada".

Anònim ha dit...

Malauradament, la violència és un fet comú i, com molts dieu, es veu passar amb poc a fer. Xafar-li la cara des del sofà és molt fàcil, al vagó, caldria parlar-ne.

A més a més, perquè aquesta agressió, televisada, ha de portar aquesta persona a la presó i qualsevol altra quedar-se en una absurda multa?

La justícia no el pot empresonar i lapidar-lo no entra en els cànons de la democràcia.

Això és l'Estat de Dret.