dimarts, 4 de setembre del 2007

Fins i tot els seus ho diuen....

nom

Un bon amic i company em fà arribar una notícia del diari Avui del 30 d'agost, on es parla d'una denúncia que han posat L’Associació Cristianisme al Segle XXI, integrada per catorze entitats cristianes del país, contra la Cadena Cope, al Tribunal de la Rota.
Els mateixos varen dir: “Vostès es volen separar d’Espanya, són una classe política corrupta”, “El govern ha d’utilitzar les forces armades en la defensa de les fronteres”. Les afirmacions es van fer el 2005 des dels micròfons de la cadena COPE.
Tenint en compte, tal com diu la notícia al diari Avui que: és una emissora que en les seves bases fundacionals utilitza conceptes com evan­gelització, respecte i pau, i que per tant té com a principal públic objectiu –malgrat que alguns dels seus periodistes estrella s’hagin declarat no catòlics– els ciutadans cristians de l’Estat espanyol –també els catalans.
El tribunal, sí, aquest on els rics a canvi de diners accedeixen més ràpid a oblidar els seus casaments, nega que l’e­missora hagi causat cap mal als cristians i als ciutadans de Catalunya, i assegura que la demanda no procedeix, més encara quan no es pot quantificar el suposat mal.
Els de Cristianisme al Segle XXI. duen: “No exigim que tanquin l’emissora, sinó que recuperi l’ideari cristià i sigui tolerant, respectuosa i integradora”. Doncs que esperis asseguts!.
Si els del "ram" dien aixó... què no direm els anti!!.

5 comentaris:

querida_enemiga ha dit...

I si fem veure que la COPE no existeix? De debò ho dic... Cansen.

Quim ha dit...

Els seus xerren tot el que volen i son tan falsos que l'endemà poden dir tot el que vulguin en sentit contrari, i quedar tan tranquils. No tenen vergonya.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

querida enemiga, tienes toda la razón, apoyo total a tu propuesta. Un saludo.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Ja amb disculpareu, fa uns dies que no estic al cas de casi res, De qui parleu?

:)

El veí de dalt ha dit...

Passo de la COPE, dels bisbes, de capellans i de la sant Inquisició. I cada any, tornen-hi a la començada dels classes amb la clssse de Religió. Cagundéu! (ui, perdó!)