divendres, 7 de setembre del 2007

Montilla... estàs mal aconsellat....


Llegeixo, amb certa sorpresa, que en "Presi" de la Generalitat, no reberà el Dalai Lama en la seva visita a Barcelona. Visita per cert amb conferència inclosa que lamento profundament no poder escoltar doncs marxo dos dies a Figueres amb en Martí, i per la que ja han confirmat assistència 7000 persones.
Ell, el Dalai, ve com a lider espiritual dels tibetans, no oblidem que és un País sotmés als antulls de Xina. Però... com pot oblidar el "Presi", o aquests assesors?... que te al voltant que aquest home, modest i callat que és el Dalai, representa milions de persones al Mon?, i dic jo... si vingués el Papa de Roma no el reberia?.. sempre ho dic, aquest país nostre te molt poc d'aconfesional i molt de papismeburràtic. (Se que no existeix la "palabreja" ok?.
Perquè aquesta diferència?, un cop més, no tenim cap resposta que conveci. Argumenten que en Carod és el representant d'assumptes religiosos de la Generalitat... quina hipocresia més gran!. Tan pocs Socialistes revolucionaris i al costat del poble quedem?.
Aquest home és un exilat, amenaçat de mort, i ara en "Monti" diu que no és un "líder polític"...
Ves per on ara he de reconeixer que en Pujol si ho va fer, per tant, o era millor polític, ho estaba més ben aconsellat. El "Presi" ha fet més cas de l'embaixada Xinesa, país que no oblidem encara tortura i mata persones, que ha menyspreat i insultat el Dalai, que no pas de la seva condició real, penós, però MOLT.
Aixó sí, aqui cal tenir clase?, vaig llegir fa uns dies que el "Presi" està rebent intel·lectuals i persones "destacades", ni que no se en qué, al Palau, per palpar com va l'ambient..... ves a saber quin cony de pijoteres li reuneixen, a mi segur que no em pregunta!.

5 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Els rucs porten els ulls tapats per treure aigua de la noria, i algú o alguns saben com tapar-los.

Alguns cops son en paraules, altres amb no se que, el cas és donar voltes a uns interessos de paraules o de no se que.

Dan ha dit...

Joana, el president en necessita a tu d'assessora!!
;-)

Anònim ha dit...

pots anomenar-lo "presi" o "monti" però, amiga Joana, aquest indigent intel.lectual és el President Montilla, algú que amb detalls com aquest demostra lo gran que li queda el càrrec. Amb la seva incapacitat per defensar eles interessos de Catalunya, amb la foscor identitària a la que ens ha portat, amb la desconeixença absoluta de la Catalunya que quedà més enllà de l'àrea metropolitana, amb les seves vacances "al pueblo" amb tot i més, que podíem esperar?, és algú que diu que no pot dir el que s'està fent per darrera en la defensa de l'Estatut. Jo vull que m'ho digui, vull participar de la democràcia no que l'amagui i s'ho facin ells. En Montilla és algú molt poc preparat i poc a poc ens adonarem...

un petó

Francesc Puigcarbó ha dit...

Hi han moltes pressions del govern Xinés, perque no es rebi el Dalai Lama, i la pela és la pela.I potser si que en Montilla com diu en Marc es un indigent intelectual "aquesta frase em sembla que és meva" pero que son Pujol o Mas "indigents morals" potser,Montilla almenys op enganya, els altres ho han fet durant 23 anys.
un petó

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Aunque en parte comparto tu opinión, no hay que olvidar que Montilla, haga lo que haga lo hará mal todo, es especial para esos que van dando carnets de Catalanidad y que estoy seguro que si hubiese que defender Catalunya con la vida, serían los primeros en exciliarse en Perpigñan.¿O es que vamos a ignorar, que de haberlo recibido, habrían sido los mismos los que hubiesen puesto el grito en el cielo, por no tener en cuenta los intereses comerciales de los inversores Catalanes en China, por eso de que la pela es la pela? Menos hipocresia y el mismo rasero para todos.Y a aguantarse cuatro años como mínimo en la oposición que eso es lo que hemos deicidido entre todos los catalanes, aunque algunos no vayamos por ahí con Catalunya en la boca, pero por lo que veo la queremos mas que muchos de los que se llena la boca con ella.