divendres, 9 de març del 2007

Onada lila.....


Ahir vaig ser a un sopar especial, un sopar on era impossible no sentir i transmetre, on una força invisible ens unia en un objectiu clar i contundent, la paritat.
Però no quedaba aqui la cosa, era palpable a l'aire, a l'ambient, les ganes de solidaritat, de donar un cop de mà a les noves, les ganes de transmetre fortalessa i vigor, era, lo que sovint denomino, el fet diferencial de fer política, política feta per dones, és diferent, sense cap dubte.
Vaig coneixer dones molt, però molt diferents, dones amb un objectiu clar i sincer de millorar els seus pobles i ciutats, sense discriminacions, sense rencúnies, treballar per els mes desfavorits i per fer els nostres pobles més habitables. Tenim un munt de dones preparades i amb ganes!.
Per cert, moltes d'elles con blocaires!.
Donar també les gràcies als 8 o 9 valents que ens varen acompanyar.
La Conxita Campoy, a qui conec fa anys i és una dona inmensa, li tinc un afecte especial, crec que ella ho sap.
La Pilar Ventura, simpàtica, decidida y a la que tenia ganes de coneixer doncs fa temps que la segueixo.
La Carme Bastida, la més joveneta, no la conec però esta preparadisima.
La Rosa Albiol, "anfitriona " del sopar a qui el seu "estimat" Alcalde va "putejar" convocant un Ple municipal extra quan va saber lo del sopar, maco el noi no?. Em va encantar ella, te un parell.... de tot!.
La Carme Magem, amiga, companya, mare, treballadora..... una joia i un fitxatge maravellós.
També la Pietat Jiménez, la Trinidad Fuentes, La Mª Ángeles Montoya, no les coneixia i em varen encantar.
La Lourdes, la Consol i la María, ahir, varen ser unes companyes més.
Lo millor de tot, les confidències, amb la Marian, amb la meva estimada Glòria que avui ha fet un escrit molt maco referent al sopar, i l'escapada a Barcelona a portar a la Lourdes, les picardíes amb en Carles i en Xesco a les dues de la nit i via mòbil....
En fí... una delícia.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Je je je. Encara flipa en Xesco!
Del sopar dir que vam conectar totes de seguida, es notava la química.
Has fet un escrit amb molts detalls, felicitats!

Anònim ha dit...

Joana,
com tu dius, un sopar molt agradable. Per les converses i pels projectes que representen les nostres candidates. Ho hem de fer més visible, ens hem de fer més visible, ens hem de trobar més.
Una abraçada

Anònim ha dit...

Nos quedamos (en Can XarXes) con el post de Joana, con el de Consol, con el de Gloria, pero nos quedamos sobre todo con este comentario de Consol.
Le explicaba a Xesco, al llegar a casa, lo que había sentido en la cena, el ambientillo, las ganas de sumar, la potencialidad de nuestras candidatas (yo las llamo "mis candidatas", son muchas horas de telf con casi todas).
Nos quedamos con ese feminismo incluyente, positivista, esas ganas de sumar.
Hacedlo visible, hagámoslo más visible!!!
Xesco i Charli.