diumenge, 15 de desembre del 2013

Farta! Dels d'aquí i dels d'allà. (crema catalana)


Aquesta setmana ha estat certament esgotadora.
Ha tingut un final imprevist amb la convocatòria d'un referèndum, consulta, com li vulgueu dir, el proper 9 de novembre de 2014.
I han esclatat les olles!
Els d'allà, d'Espanya, esverats, cabrejats i indignats, diuen que no ho permet la constitució i per tant, no es farà. Incloc en aquest grup el cap de l'oposició espanyola, no penseu que no.
Els d'aquí, fent gala d'una gran radicalitat diuen que sí, que per collons, no textualment, però que es fa i punt.
Enmig de tot aquest batibull la ciutadania, entre la que em compto, marejats i esgotats dels radicals, dels intolerants, d'aquí i d'allà, que no se qui la diu més grossa de tots!
Tant costava mirar que aquesta consulta, de la que m'he manifestat a favor des del primer dia, fos consensuada?, tenim pressa ara?, o resulta que, un cop més, serveix de pastanaga per la gent que té il·lusió amb la Independència per tal que no vegin que Catalunya està sent víctima d'un govern del tot inoperant que sols retalla i gasta diners en congressos ridículs amb noms estúpids i així no ens queixem?
I a Madrid?, sols els ha faltat dir que treuran els tancs al carrer, tampoc seria la primera vegada que els hi veig!
Tant costa deixar que el poble opini?. Els indigiesta la "crema catalana"?.
Han perdut tots el cap, TOTS!
Jo no se vosaltres, però ara ni miro TV3 "la nostra", sols és la "d'ells".
Crec que la consulta s'ha de fer, i em dol l'ànima, molt endins, molt, veure que "els meus" surten a una foto amb cava, amb companyies que MAI hauríem de freqüentar, i no sortim a l'altre, la pregunta crec que contempla l'opció del Federalisme.
Mentre tot això passa, "El messies" passeja el seu somriure absurd i ridícul entre grans simpaties per demostrar que ell solet ho ha fet. Per mi, és i serà, el més intolerant de tots, no ha fet el suficient per incloure, sols per excloure.  
I en Mariano, que ni està, ni ha estat mai, un bon president, ha de contentar els fatxendes que el varen dur al poder, per tant ara tenim un concurs per veure qui la diu més grossa. (no qui la te més grossa....)
Sort que per Nadal tinc vacances, i aquest cop puc ben assegurar que penso passar de les notícies, estic ben tipa!, dels d'aquí i dels d'allà.

6 comentaris:

Relatus ha dit...

Joana, crec que "els teus" saben molt bé de quin costat estan. I els que no, ja els han fet marxar.
Votem ja -perquè esperar al novembre, quin any que ens espera!- i que es compleixi el que mana el poble.

Una abraçada!

Garbí24 ha dit...

per els d'aquí i per els d'allà, tant costa deixar fer el que vol el poble? o la veritat és que no interessa a cap de les parts. Jo fa temps que només miro les noticies el vespre....la resta del dia música i cabòries fora.

Anònim ha dit...

Això de deixar decidir al poble, mai els hi ha agradat als polítics, a cap d'ells.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

D´anada i tornada, la cosa no esta pas clara per ningú, sols faltaria que el poble d´alguna que altra Autonomia també digues que vol ser Federal o Independent... estic segur que la cosa canviaria, de totes maneres tot aquet enrenou fa que la aresta del món s’interessi per aquet petit racó de món

Josep ha dit...

Crispetes, has de seguir el procés gaudint d'unes crispetes.

Cantona ha dit...

Una mica fastiguejat de perdre el temps davant el televisor, teclejo al sant google la frase,"així em sento", i de les múltiples opcions que surten, la causalitat en dirigeix cap aquí. Després de fer una ullada veig que aquest post, posa en paraules el que jo sempre vull dir i no se expressar. I es que jo, sempre dic d'una manera barruera que tothom escombra cap a casa; uns cap aquí i els altres cap allà.