diumenge, 3 de novembre de 2013

Dos mesos i anar tirant.


Avui fa dos mesos de la meva intervenció.
És evident que no estic al cent per cent, però cada dia, setmana, que passa, noto alguna milloria.
Crec que l'única cosa que no acaba de funcionar és l'esforç físic, quan em forço una mica tinc un ofegament, com falta de respiració profunda, que el metge diu que és normal, que cap al tercer mes això millora i gaire bé desapareix.
També entenc que estar més de dos mesos menjant sols líquids, doncs deixa fluix qualsevol cos. Ara he perdut uns 18 quilos.
Vaig tornar a treballar ja fa quinze dies, potser hauria d'haver esperat un parell de setmanes, però mentre no em forci, veig que aguanto. Això sí, quan arribo a casa poca cosa faig...
La valoració l'hauré de fer d'aquí uns mesos, ara és massa aviat, però crec, de veres, que serà positiva.
Vaig dir ja fa un temps que aquest any tenia tres grans projectes, aquest era el primer.
El segon el naixement del meu tercer nét, en Biel, que serà la primera setmana de gener. Fill de la meva filla i la meva jove. Ja estic impacient!
El tercer, de gran, però MOLT gran projecte, que també em fa molta il·lusió, serà per nadal, però aquest l'explicaré passat el naixement del nét, com podeu veure està resultant un any molt interessant.
La salut, sense cap dubte, ha de ser el primer, però estic tant il·lusionada amb les dues altres coses que gaire bé no hi penso.
Vull ser una iaia activa i punyetera, per això he d'estar en forma :)

(Gràcies, un cop més, a tots i totes els que heu estat pendents i heu preguntat, m'heu emocionat sovint. També els de la meva agrupació, que varen tenir aquest preciós gest amb mi. Unes flors per donar-me la benvinguda a la feina. Tot un gest!)

9 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Ara ja estàs a la recta final per estar altre vegada al cent per cent. Ànims i sempre endavant amb totes les il.lusions possibles

FRANCESC PUIGCARBÓ ha dit...

que seràs una iaia punyetera i activa, no hi ha cap dubte.

Montse ha dit...

Ja ho ets, una àvia punyetera i activa, ja ho ets!
Una forta abraçada des del nostre mar, veïna ;)

Unknown ha dit...

Ais, ara ja m'ha picat la curiositat... segur que serà un gran projecte i que tindràs tota la força per dur-lo a terme. Unes flors boniques.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Què et casés de nou?

Josep ha dit...

ENDAVANT!!

Ametlla ha dit...

guapa

Oliva ha dit...

QUI DIA PASSA ANY EMPENY.....I SI EL FUTUR ES TAN BONIC,FA DE BON PASSAR.

Conchi ha dit...

Hola Joana, m'alegro molt que cada dia vagis recuperant forces i aquestes cosses que tens pendents surtin del teu gust com tu mereix.
Una abraçada.