dijous, 10 de novembre del 2011

Ja et val!!


He conegut un munt d'excuses per no complir com cal. Per no pagar un soparet, un aperitiu mirant el mar o senzillament, un bocata al Cokki!.
Però és clar, tu sempre has tingut més imaginació, no poses excuses com per exemple que tens feina, que has quedat amb algú, que no tens diners...
Noooooooooooooo, tu vas i em dius que estàs fora... val, el teu company de pis ho confirma, però noi... marxar a Adelaida per no pagar!! Ja et val Daniel.... :)
Encara que siguis a 17.000km, i que per primer cop no et pugui fer dos petons el dia del teu aniversari, hi penso, i guardo la convidada com a pendent, per tant, apunta a la teva agenda, juny del 2012, pagar a la mama, el cumple, el sant i el dinar de Nadal!!.
Per molts anys fill estimat, estic molt feliç que hagis pogut gaudir, i ho segueixis fent, d'aquesta enorme experiència, viure a Austràlia, el teu somni. I gràcies per tantes imatges, totes, tant magnífiques. A més, et prova.
30 anys... i com no... sembla ahir....

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies mama! La mare que et va parir casi em fas plorar! A veure si podrm parlar al teu migdia :) petons per tots!

Albanta ha dit...

Per molts anys Daniel!! Tens una mare de categoria!!!
Felicitats a tu també Joana!!

Anònim ha dit...

Felicitar a en Dani, ens està regalant unes fotos magnífiques de la seva "excusa"... Felicitar també, a la mare que el va parir :-)

Joana ha dit...

ooooh! Joana, que lluny i que wapot.
Moltes felicitats a tost dos...i com t'estima :)