dimecres, 29 de desembre del 2010

No, no i NO......


Podria fer servir moltes paraules, un munt, per definir aquest nou conseller de cultura. No la seva persona, ja ha quedat ben "retratat" amb la seva acceptació del càrrec, vull dir el fet que hagi acceptat.
Incomprensible, inacceptable, inadmissible... i més....
Com pots entrar en un govern si formes part de la seva oposició?, és pot fer oposició així?. Son dues senzilles preguntes i la resposta, en els dos casos, és NO.
Per coherència, per fidelitat i per moltes altres coses.
Però i la resposta dels meus?, decisió personal?, no és tan legal o lícit opinar obertament del que veus malament i en canvi als vulgars mortals ens poden renyar per escriure què pensem i en aquest senyor se li dona aquest títol?, també és decissió personal escriure no?.
Sembla que la seva "decisió personal" no te res a veure amb aquesta paraula que a mi em fa tant de fàstic, enorme fàstic: sociovergència", us imagineu algo pitjor?.
Diu en "José" que en Mascarell ja ha demanat la baixa, doncs que li donin i rapideta, més ràpids haurien d'haver estat i retirar el carnet a un trànsfuga com és aquest.
El "Iceta" que diu que l'entén... han perdut tots el cap?, què s'ha d'entendre?.
Sort que algú ho ha dit clar i català, és un traïdor, punt.
No pots ser del Barça i animar el Madrid quan juga al Camp nou.
(sort que ahir després de 7 hores de cotxe per anar a Saragossa al funeral d'un cosí em vaig calmar una mica, el meu escrit havia de ser molt més dur).

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Joana, abans de tot el meu condol.
Ahir van sortit tantes i tantes barbaritats a la premsa, que aquesta em semblava una innocentada, imagina!
El temps ens ha dit qua la innocentada ens la va gastar ell a nosaltres, com no ha d'haver-hi desafecció a la política? Si el mateixos càrrecs ens treuen la il·lusió que posem des de les bases... En fi, comptarem altre cop fins a mil...

Montse ha dit...

Joana, encara que respecto el teu punt de vista, no pensem igual.

Jo crec que hauríem d'anar tots units (digue'm ingènua) en el camí per aconseguir una Catalunya forta. De fet, sempre ho he pensat. Penso que hi ha gent molt vàlida en tots els partits (segurament, fins i tot dins el PP, però aquesta darrera afirmació no la tinc tan clara) i sempre m'ha semblat absurd haver de guardar lleialtat a un partit quan no coincideixo en totes les seves idees.

Potser em pots dir que, en aquest cas, cal escollir un independent i no pas algú de l'oposició, potser si. No hi entenc prou, però voldria el millor per Catalunya.

Una abraçada, guapa, i una boona entrada a l'ASny nou!

Montse ha dit...

uixxx, Any, any!

Francesc Puigcarbó ha dit...

Joana, hi ha molt caragirat que per asseure's a la poltrona és cambia de jaqueta i de partit sense ruboritzar-se. Ja dic jo que els únics que valen SÓN ELS MILITANTS DE BASE.

No hi ha res a fer. Malgrat tot Bon any!

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

No te lo tomes tan mal, ya no quedan políticos, son todos "Funcionarios".
Solo buscan su futuro, y este pasa por estar unos años en el cargo y acabar con una buena jubilación, a nosotros solo nos quieren para aplaudir.
¿Donde están los que iban de pueblo en pueblo votando independentismo, se han perdido todos, o ahora ya no interesa la independencia?
Ahora ya no corre prisa, ya han llegado donde querían, ahora hay que dedicarse a cosntruir una Catalunya Forta.
¿Como se puede cosntruir una Catalunya forta, lamiendo el culo al PP o al PSOE, tanto monta,.....?
Feliç Any 2011

Toni Soler ha dit...

Dolorós.

Potser és un tòpic, però no són tots els que estan, ni estan tots els que són. Qui no coneix a algú que intuint complicades les seves expectatives personals simplement se’n va, en aquest cas el mes intel•ligent ha estat Artur Mas, que ha llegit perfectament les necessitats personal de Ferran, no son “els millors”.
Feliç Any 2011

El veí de dalt ha dit...

Això és la política. En Mas ha fet un doble gol: treure alcaldable de BCN al PSC i fer més ampli el seu govern. No se li pot negar la visió del joc. Sigui a costa de trànsfugues (que, per cert, el partit el tenia arraconat). Per això no m'agrada el joc polític.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Joana, això deu de ser política d´altura, potser no convé que la base parli i proposi idees, aquestes, poden esclafar intencions futures de fama i peles.
De totes maneres es un joc fastigós el que estan fent, algun dia algú el cridarà per el nom de marrà.
Feliç cap d´any

Quim ha dit...

És que no enetenem mai res: d'això se'n diu "alta política"... i és tant alta que encara que se'ns torci el coll no li veiem la punta...! i sort si no ens claven algun clatellot, (per torpes).
I tot just comencem.
Ben cordialment: millor any nou!
Quim