dissabte, 11 de desembre del 2010

De bona "pasta"....


Som bona gent, ha quedat demostrat en més d'una ocasió.
Si parlo del tema dels controladors, no només d'aeroports, si no també de milers de persones que no varen poder complir els seus somnis, podem comprovar, ja aquí, que la gent és bona. Malgrat el disgust, la mala llet, les pèrdues econòmiques i emocionals, no varen fotre un jec d'hòsties a cap d'ells.
Ahir, en petita escala, vaig a l'hospital doncs hi tenia visita concertada fa 3 mesos, el metge es de vacances i "supuestamente", em tenien que haver avisat. Després d'esperar més de vint minuts la doctora del despatx del costat em va comunicar la notícia. Prenc paciència, total, he perdut gaire bé tot un matí.
Arribo a la parada del bus de l'hospital i el bus triga 30 minuts a venir, línia 1, això un dia laborable!. El conductor ens explica que tenen una averia i un bus endarrerit, sembla que no tenen cap bus de recanvi. Paciència, un cop més. Ningú fa un escàndol, malgrat que algunes persones arriben tard, ara sí, ja he perdut el matí sencer.
Podem, també, parlar de la justícia d'aquest país, aquesta no va lenta, va a pas de cargolet, tampoc tens opció a fer queixes, ells diuen el 7 de febrer, i has d'esperar, no queda un altre remei.
Som bona gent en aquest país o potser ja tenim clar que fer queixes no serveix per res.
Sort que a la tarda, vaig gaudir de valent amb en Dídac i en Martí, ja ni recordava la mala lluna del matí. Dimarts va fer dos anys, ja!.

6 comentaris:

kika ha dit...

prendre't totes aquestes coses amb el millor humor possible és un favor que et fas sobretot a tu mateixa... ja que res canviarà per molt que t'emprenyis !

Jesús M. Tibau ha dit...

Ja ho pots dir, ja, tenim mooooolta paciència i no ens agrada cridar, tot i que massa sovint caldria.
Sort de les petites (GRANS) coses que ens fan oblidar les enrabiades

Anònim ha dit...

De vegades ens encenem, però deixem passr un temps prudencial i comptar fins a mil, sembla que baixa la mala llet... Bon dia, xula!

Garbí24 ha dit...

hem de portar sempre la paciéncia a sobre i no exaltar-nos.....tampoc servirà per res

Joana ha dit...

Som gent de pau...
Sort dels moments de felicitat que esborren la sombra de la incompetència (incompetències)
Bon diumenge Joana

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Ningú te dret de disposar del temps d´una altra persona i menys si es de lleure, els controladors han fet un gra massa, potser alguns d´ells estaven aconsellats malament o bé acollats per algunes raons determinades, tot plegat, va ser una gran putada, com què son funcionaris (la majoria és creuen quasi deus) no els poden acomiadar i aixa va tot.
Ah !!! fa falta molta responsabilitat a la feina.