divendres, 30 de novembre del 2007

Fortes i valentes....



Aquest any no he escrit res amb motiu del Dia Internacional contra la violència "masclista", em nego a dir de gènere mentre morin més de 70 dones i 8 homes. Ja he explicat els motius d'aquesta breu absència.
Però sí vull recordar avui, aqui, una de les dones més valentes en temps que poques ho erem, dona amb empenta, capaç de tirar endavant una família, sent vídua i amb fills, lluitar per els drets de les dones i a la vegada ser Alcaldesa de Premià de Mar. Ha lluitat amb "toros" grans i crec que amb molta dignitat.
Conec la Mª Jesús fa bastants anys, principalment per el tema de la Secretaria de la Dona del PSC, defensora i impulsora de Dones per la Igualtat, en fí, una lluitadora que just aquest dimecres varem "jubilar" amb un sopar divertit, alegre i emotiu, és va emocionar i ho entenc.
No erem molts, 15 crec, però l'ambient va ser divertit, còmplice i tendret, vaig conèixer gent nova i vaig gaudir de companys i companyes que ja conec d'anys, a cada costat un noi guapo, què més puc demanar?... :)
Mª Jesús, has plegat de treballar, però comptem que no deixis aquesta lluita que tant ens està costant, cap a la Igualtat real.
Va estar un honor compartir aquest sopar amb tu, gràcies per tants anys i tanta feina.