dilluns, 22 d’octubre del 2007

Grease.....



O com passar una bona tarda de diumenge.
Ahir vaig anar a veure aquest musical, Grease, amb en Martí i en Daniel, al teatre Victòria, vaig comprar les entrades fa més de tres setmanes.
Ens ho varem passar de maravella, si us agraden els musicals, val la pena. Bones veus, bon ball i molta animaciò. No és pas d'estranyar que duguin més d'un any i amb el teatre ben ple. Per cert, casi tres hores d'espectacle i no baixa el ritme en cap moment.
Aquesta música va marcar la meva joventut, vaig veure la pelicula amb 17 anys i acabada de casar a Londres, no vaig entendre res, però tampoc calía, la música ho diu tot.
Va ser l'antídot de tota la mala llet que he tingut aquest cap de setmana, en que per primer cop en molt de temps, vaig decidir no comprar el diari el diumenge per no llegir mes tonteries ni hipòcrites dient coses que no pensen. Encara que deunidor les que s'han escrit en alguns blocs. Persones que no poden veure en Pasqual i ara diuen... hoooooo.... va ser un gran polític!.... a fer punyetes penso jo!.
Bueno, veig que encara em queda algo de caràcter...

5 comentaris:

Gatxan ha dit...

Que de poc ens ha anat!!!! Jo vaig anar a veure Grease el dissabte a la nit!!!! I sí, està molt bé. Ens ho vam passar teta!

nek ha dit...

Yo fuí a Cedanyola al festival de blues ! genial !

Anònim ha dit...

Segur que gaudiríeu molt!
Els bons moments s'han d'aprofitar.
Petonets.

Unknown ha dit...

En el Palu Sant Jordi l'únic polític que no va ser xiulat va ser Maragall, al contrari, ovacionat amb uns càlids aplaudiments quan en Bassas en va fer referència.
De la la resta, no se'n va salvar cap, ni en Josep Lluís, ara tan arropat des del seu minut d'or a TVE.
I es que els únics que són sincers són la gent del carrer.
Assumpta

Anònim ha dit...

olaa!
jo vaig anar a veure grease fa un parell de dies i es una obra 10. de fet vaig tenir molta sort perque va haver una anulacio a 1a fila a lultim moment i vem poder disfrutar dunes magnifikes tres hores, esplendides, immillorables.
i aprofitu per afegir que els que lagueu vist espero que us hagueu fixat amb la patty(laura olivella) que ho feia de marevella, jajaj, ho va fer genial,era la rossa amb els cabells llargs, sonrisa preciosa i ulls blaus,(era la meva cosina) jeje

un petonass