diumenge, 13 de maig del 2007

La maleïda sinceritat....


No està de moda, no puc dir una altre cosa.
Ahir una benvolguda amiga, que m'estima i pateix sovint per mi, em deia i se que ho fa amb el cor, Joana... no corris perills, no siguis tan sincera....., tot.hom llegeix el bloc i t'obres massa, poses en perill la teva integritat....
No cal dir que la vaig tranquilitzar, ella no llegeix el bloc, de fet ni entén massa bé què son, però li han comentat.
Se com soc de transparent, ho se i ho asumeixo, però la veritat, tampoc crec haber donat detalls del que m'està passant i estic patint, cert que les persones que em coneixen, ho saben, però tampoc n'hi ha per tant.
Per exemple, se d'algunes persones que mai admeten llegir blocs, però estàn asabentats de tot, diuen alguns que m'envolten... jo no llegeixo a tal o qual, però saben tot el que diuen.
No acostumem a ser sincers amb el que llegim, ningú admet visitar pàgines "verdes" però son les que reben més visites.
Ningú admet llegir blocs una mica crítics però els he agafat "infraganti" fent-ho i no passa rés, però cony podem ser sincers no?.
En fí... com he llegit recentment a un messenger... jo sols soc... una imbécil con carnet de opinante......, manda huevos que diria un de molt conegut!.

6 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

som el que som i com som. Ja no tenim edat per canviar, a banda els diaris son per sincerar-se encara que no tots ho acabem fent del tot.A mi no em sembla malament, ans al contrari sempre he agraït la sinceritat ern la gent, malauradament no sol sovintejar, ara en política la sionceritat és un arma pel contrari.
Pensa que tot s'acaba arreglant semprei el que un dia era un problema gravissim, al cap d'un temps i vist amb aquesta perspectiva no deixa de ser una anécdota. Sempre hi ha una finestra que s'obra, nomes cal estar ametent i adonar-se'n. Cuida't

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Noia, crec que és dona massa importància el fet que és tingui una opinió clara d´algun tema determinat, moltes persones no paeixen i no entendran mai que és el món de les relacions, siguin polítiques o personals

Anònim ha dit...

"Joana... no corris perills, no siguis tan sincera....., tothom llegeix el bloc"
Fixat potser perque ets sincera tothom llegeix el bloc, tothom no ho se però almenys t'asseguro que jo si, costa trobar un bloc "polític" en el que la sinceritat destaqui.
Si els polítics s'atrevissin a colocar la sinceritat per sobre de l'afany de captar vots potser es sorprendrien dels resultats, ja se sap,tot el que comporta perill, pot donar grans resultats, "qui no risca no pisca"

Segueix amb la teva sinceritat Joana, que això fa que cada mati, llegeixi el teu bloc.

Anònim ha dit...

Joana..........la sinceridad forma parte d tu encanto, no creo ni x un momento q tengas q cambiar en nada.
Muchas veces estoy convencida q en tus arranques d sinceridad no haces otra cosa q decir en voz alta lo q algunos pensamos y no decimos.
tendriamos q empezar a tomar ejemplo d ti y dejar d tener miedo a significarnos.......a lo mejor las cosas empezaban a cambiar
Un saludo

Dan ha dit...

Noia. Ets com ets, i ara no ens posarem a canviar, oi?
Un petonàs

Joana García ha dit...

Hem reconec una persona molt sincera, massa diría jo i vaig encetar el meu blog per treure aquelles coses que no puc dir obertament, saps?? Resulta que la gran majoría de gent que el lleigeix hem conéix i no puc ser tot l'oberta que m'agradaría ser, i aixó es una merda.
De totes maneres i ara que ho penso, les coses les dic igual peró amagades, tapades per la metàfora que faig servir als meus escrits, només se jo el que volen dir.
En fi, no t'atabalo més.

Salutacions