dissabte, 29 de juliol del 2006

Requisits, soparets i bones vistes....

nom



Ahir vaig anar, tal com vaig dir, als Requisits de Festa Major, pocs anys m'ho perdo. Se que passaré calor, que el ventall anirà a mil per hora, però també se que hi trobaré gent a qui tinc molt d'afecte, gent normal i agradable, ni que mai pots evitar les "mirades indiscretes".
Tocaba la Principal de la Bisbal, molt bé per cert, la Plaça de l'Ajuntament plena de gom a gom, la barra del bar no paraba, la calor feia passar el cava com si rés, els que en prenen és clar...
Vaig trobar molta gent, de cada any i alguna de nova, com una amiga meva que porta tota la vida a Mataró i no hi habia anat mai, la Cuca, la Joana i el seu home en Joan Antoni, en Carles i la Glòria, en Marc i la Mercé, per cert Marc..... com arrambes!!! :), una altre Glòria, la Alfonsa, en Quim.. tants anys d'amics i mai haviem ballat i ho varem fer, un vals-jota... quina marxeta...., en Ramon que no va parar i encara en tenia més ganes de ball, en Quico i la Montse, en Joan i la Loli, i moltes més persones que vaig saludar entre voltes de Vals i Pasdoble.
Les vistes inmillorables, m'agrada molt veure ballar gent gran, amb anys i panys de balls conjunts aconsegueixen un enteniment i un ritme fantàstic, una fusió dels cossos estupenda. I com no!, m'agrada veure gent jove ballar els "cha cha chá", els "swing" etc...
Cossos suats i alegres, i és que la música, com tantes altres coses, ens alegra la vida.
Abans del ball vaig gaudir amb un sopar d'amics i amigues al Cau Grillat, bona teca i millor companya.
I demà marxo cinc dies a Ribes, amb un home encantador, que no punxa quan em fa petons al matí, que m'acostuma a fer cas, que dona una conversa agradable i amena, que no ronca.... i és que en Martí és una companya molt dolceta!.
Bones vacances!!.

10 comentaris:

Rafa ha dit...

Disfrútales al màxim!

Una abraçada.

Anònim ha dit...

Quina enveja, Joana, quanta vitalitat, quanta alegria i ganes de festa.
Que et duri i se't augmenti.
Salut i pau

Anònim ha dit...

Jo també m'ho vaig passar molt bé, i Déu n'hi do el que vaig ballar,fins i tot amb en Ramon! La veritat és que la plaça feia goig.
Encara queda aquesta nit de teatre i ball.
Bones vacances!
Ens veiem en setembre.
Petonets.

Euphorbia ha dit...

Que vagin molt bé les vacances !!!
Ens veiem a la tornada.
Petons
Gemma

Pinpilin ha dit...

Disfruta mucho de las vacaciones!!!! Un besazo!

Albert ha dit...

Per l'hora que escric només queda pensar i desitjar que hagis disfrutat.

Javi ha dit...

Bones vacances Joana, gaudeix tot el que puguis, que després vindran mesos durs i emocionants.

Ens veiem!

Anònim ha dit...

Jo arribo tard... espero que t'ho hagis passat bé i que hagis gaudit al màxim!!!

Anònim ha dit...

Hola Joana, doncs que passis tambe uns molts bons dies de relax. Que la calor no et molesti gaire ni els qui es tornen enganxosos durant el requisits.
Amb molt d afecte des d El Caire.
Marc

Joana ha dit...

Marc,
una arrambadeta, amb un home jove i educat com tu, mai, però mai de mai, molesta, abans al contrari, recorda que soc una "quarentona".... ja saps!.
Petonets dolcets.