divendres, 21 de setembre del 2012

Menteixen, i cobren per fer-ho...

Han començat les escoles, els instituts i les universitats i cada dia en tenim una de nova.
Al Satorras, institut on va el meu fill petit s'ho estan passant malament. Amb les noves ràtios imposades per Ensenyament de la Generalitat no hi caben a les aules. Alguns alumnes de batxillerat no poden seure a una cadira ni tenir taula doncs no hi cap a l'aula.
Ara, després de les queixes d'alumnes i pares i mares, el departament diu que estudia si posa més mestres... però a veure.... no saben sumar?, no sabien abans de començar el curs en nombre d'alumnes i la capacitat de l'escola?, i què han d'estudiar?, s'ha d'actuar ràpid i amb celeritat, però és clar... el "departament" pot trigar setmanes ha prendre una decisió tant urgent com és aquesta. 
I quina solució han trobat, així, d'entrada, oferir als alumnes que canviin d'institut doncs d'altres no son tan plens!.
Quina barra!.
L'associació d'alumnes demana celeritat, però ja sabeu, amb la "Gene" hem topat!
L'educació està sota mínims, no hi ha cap dubte. Ens varen fer comprar un ordinador fa tot just dos anys, aquest any ja no el volen, sols per unes assignatures en concret, per tant la despesa, un altre cop, per els núvols i l'ordinador mort de riure.
I mentre aquí, a casa nostra, estem tant preocupats per si en Mas fa seva la senyera, un cop més, allà, a Espanya, el ministre d'educació, una de les persones més nefastes en aquest àmbit que ens podia haver tocat, diu una bajanada darrera l'altre.
Primer que si separar nens i nenes, d'entrada subvenciona escoles que ho fan, de l'opus, és clar....

S'està jugant, no sols amb l'educació i el futur de tota una generació, o dues segons es miri, passarem de tenir unes de les millors escoles públiques d'Europa a ser, un cop més, a la cua, tant en educació com en sanitat i drets laborals.
Quin gran futur ens espera.... I ells diuen que tot va bé, per això insisteixo, menteixen!
Això sí, de la seva mala gestió no en podrem demanar responsabilitats, ells seguiràn cobrant sense respondre.


2 comentaris:

Garbí24 ha dit...

no va bé....ni els interessa que hi vagi..Tots treballen per el seu interes i no el del poble, que per això els paguen, teòricament

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Manera de desmantellar quelcom, és deixar-lo morir per falta d´atenció, és mol curiós, si és pregunta a reu, ningú a votat al PP, així dons, hem sap greu, però és el que ens mereixem.