dijous, 5 de gener del 2012

Un mes....


I aquí estem, sense poder arrencar "motors", cada dia un pas petit, cada dia un record i sí, encara ploro gaire bé cada dia, i revisc escenes, tant bones com dolentes, les més freqüents son les del hospital, tant presents i doloroses que no em permet que la pressió del pit marxi, l'angoixa i el dolor.
Faig un esforç cada minut, perquè no vull ser una ànima en pena davant d'en Martí que viu 24 hores amb mi i pateix. Però quan he de plorar ho faig, no puc mantenir aquest dolor dins meu, em crema.
Fins ara he sentit parlar, cada cap de setmana, dels morts en accident de trànsit, però quan t'hi trobes tu, entens que la gent hi posi flors, als punts on han mort les seves persones estimades, és terrible que et vinguin amb aquesta notícia, una part de tu marxa sense comiat, per sempre, el dolor és gaire bé inassumible.
Cada cop que algú em diu que la vida segueix.... m'enfado, i molt, cert, segueix i no demano que ningú comparteixi el meu dolor, el meu dol, sols demano que m'ho deixin viure a la meva manera, lenta, cert, però és la meva.
Per sort acaben aquestes festes, que ja mai seran les mateixes per la meva família. I arriben bones noves, una en especial em te una mica més distreta, en Dídac tindrà un germà o germana, tornaré a ser àvia, i em concentro en la bona notícia per poder somriure, els somriures han de tornar, per poder fer salut. També una neboda serà mare per primer cop, vida nova a Can Torres, això ha de fer que miri endavant, ni que sigui a càmera lenta.

8 comentaris:

Erna ha dit...

Tentenc perfectament,
en moments aixi ningu podra entendre el dolor que pateixes i tenfadaras amb frases com passara o aprendras a viure amb langoixa.
Nomes et puc dir que el mal, mai no passa nomes aprenem a viure amb la ferida, pero el mes important es no deixar de recordar a la persona.
El pitjor es oblidar...
Nomes fa un mes, les imatges i el records nomes seran els dolents, situacions com lhospital, pero amb el temps tot aixo sacava i nomes recordem lessencia de la persona, els bons moments, el bons records.
Tenvio un peto gegant, plora, crida i recorda, es part de lassimilacio.

Garbí24 ha dit...

son moments durs, si, però sempre pensa en que ell no et voldria veure trista.....una abraçada i endavant, que no tenim altre camí.

Anònim ha dit...

Una nova vida sempre "dóna vida", sort tens! L'enhorabona, Joana.

Montse ha dit...

Enhorabona pel nou nét o néta, Joana.

I si bé és cert que el temps passa, no és veritat que ho curi tot, per això t'entenc perfectament: necessites expressar el teu dol de la manera que vulguis: plora, plora, o crida i emprenya't! hi tens tot el dret.

Una abraçada còmplice.

Anònim ha dit...

Sóc la senyora Avery de Canadà, vull compartir a tothom un testimoni de la meva vida. Em vaig casar amb el meu marit David, l’estimo tant que he estat casat durant set anys amb dos fills. Quan va marxar cap a França es va referir a una dona anomenada Ashley, que em va dir que ja no estava interessat en el nostre matrimoni. Estava tan confós i buscava ajuda, no vaig saber què fer fins que vaig conèixer la meva amiga Maria i li vaig dir el meu problema. Ella em va dir que no es preocupés de tenir un problema similar i que em presentés a un home amb el nom de Doctor Sango, que va llançar un encanteri a l’antiga amant i el va portar després de tres dies. Mary em demana que em comuniqui amb el doctor Sango. Vaig contactar amb ell perquè ajudés a tornar el meu marit i em va demanar que no es preocupés que els déus dels seus avantpassats lluitaven per mi. Em va dir que, al cap de tres dies, s’uniria amb el meu marit. Al cap de tres dies, el meu marit em va trucar i va dir que tornava a buscar coses amb mi, em va sorprendre quan el vaig veure i vaig començar a plorar de perdó. En aquest moment, sóc la dona més feliç del món a través del que va fer aquest gran Home de Déu per a mi i per al meu marit, en contacte amb ell a través del seu correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com
sobre qualsevol problema, com ara:
(1) Si vols que el teu ex torni
(2) si sempre teniu mals somnis.
3) Voleu ser promocionat a la vostra oficina.
(4) Si vols un fill.
(5) herbes medicinals
(6) Voleu ser ric.
(7) Vol que la teva parella sigui per sempre.
(8) Si necessiteu ajuda econòmica.
(9) Deixa que la gent escolti les teves paraules i faci el que vulgui
(10) Solució de casos ETC. Torna a contactar-la a
contacteu amb Dr.Sango a través del seu correu electrònic:
spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Em dic Sofia, dels Estats Units.
Sabeu que Dr.Pellar és com un Déu a la Terra? Va ser com un somni per a mi quan el meu marit em va dir que s’havia acabat i que volíem un divorci, Alexis era l’amor de la meva vida i ens estimem, sempre que no ens puguem allunyar massa els uns dels altres. , nosaltres per tot i la nostra vida matrimonial va ser meravellosa i bonica fins que vaig sentir un malentès i després vaig lluitar amb Alexis per divorciar-me i em va dir que s’havia acabat, vaig intentar que tot el fes per la seva decisió que no s’aturés, però es va negar. Vaig quedar deprimit, plorant i vaig dir a la meva amiga Hannah la decisió que va prendre Alexis quan el meu amic em va dir que el doctor Pelella havia reunit el seu matrimoni, així que immediatament vaig contactar amb el doctorPella a través del seu correu electrònic drpellar@gmail.com i em va explicar la meva situació. i em va respondre i em va dir que m’ajudarà amb el seu encanteri i veuré el resultat en 12-16 hores. Vaig fer exactament el que em va dir i em vaig quedar tan sorprès quan el meu marit em va trucar i em va dir que sentia pena i vaig cancel·lar el meu divorci. Dr.Pella és un Déu a la Terra Poseu-vos en contacte amb ell per correu electrònic: drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Llegiu també i poseu-vos en contacte amb Dr.Sango si necessiteu una bruixa forta per resoldre la vostra relació trencada. Em dic Maci i el meu marit es diu Isaac, tots dos surten als Estats Units.
Em vaig divorciar del meu marit quan tenia sis mesos d’embaràs amb un segon fill. Hem estat discutint i discutint des del dia en què es va concebre el primer fill, sense amor ni confiança, així que es va divorciar de mi. Tot i així, vaig provar tot tipus de maneres de recuperar-ho, també vaig provar diferents rodes ortogràfiques a la meva zona, però cap d'ells va poder tornar a Isaac. Només el Dr.Sango em va garantir un encanteri d’emergència de 48 hores i em va assegurar que el meu marit tornaria a estar amb mi. Us escric per agrair-vos profundament i agrair-vos per complir les vostres promeses i per utilitzar els vostres grans i talentosos poders per portar-la a casa Em va complaure saber que estàs especialitzat en conèixer amants. Gràcies, senyor, per ajudar-me a passar pels pitjors moments de la meva vida, per ser un gran encanteri i per haver-me donat bruixeria que em va fer molta alegria en el meu matrimoni. El meu marit torna i promet no tornar-me a deixar mai més. Si teniu dubte de la seva capacitat, creieu-me. Hauríeu de tenir una oportunitat. Es fa bonificador de formes que mai no hauríeu imaginat. Si tens ara mateix i necessites un encant d’amor intens i urgent per recuperar el teu contacte amable, Dr.Sango ara és l’única resposta per restaurar la teva relació o matrimoni trencat. Si teniu algun problema en aquest estat següent, poseu-vos en contacte amb ell a través del seu correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com
si teniu algun problema de
(1) Si vols que el teu ex torni
(2) si sempre teniu mals somnis.
3) Voleu ser promocionat a la vostra oficina.
(4) Si vols un fill.
(5) herbes medicinals
(6) Voleu ser ric.
(7) Vol que la teva parella sigui per sempre.
(8) Si necessiteu ajuda econòmica.
(9) Deixa que la gent escolti les teves paraules i faci el que vulgui
Poseu-vos en contacte amb Dr.Sango al seu correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Estic molt content de compartir aquest fantàstic testimoni meu.
Em dic Eden i el meu marit es diu Eduardo dels Estats Units d'Amèrica.
Eduardo em va deixar per una altra dona i perquè la història fos breu, vaig contactar amb el doctorPellar un ruixat d’encanteri i la meva vida ha canviat completament en 48 hores. Em veig al mirall i somrí. Confio en mi mateix i en les meves habilitats per primera vegada en edats. Tinc al meu marit a la meva vida, amb l'ajuda del doctor Pelar. Eduardo va dir que ho sento per 48 hores després que es creés l'encanteri. Eduardo va dir que es va adonar que mai no volia separar-se, que no podia manejar el bagatge emocional que duíem constantment. Va dir que pensava que era una influència negativa en la meva vida i que va pensar que era millor sortir-ne. Va dir que era difícil parlar tot el temps sobre el passat. Ambdós he perdonat. Tinc diners a la butxaca, que finalment és pel meu compte. (El meu xec de compensació va ser perquè em van dir que havien passat mesos.) Estic demostrant el que pot fer el Dr.Pella ... Moltes gràcies Dr.Pella pel meravellós treball que heu fet en la meva relació. tots dos vam ajudar a veure i parlar la veritat els uns amb els altres. Mai vaig pensar que un encanteri pogués ajudar a una parella abans d’estar molt satisfet. Em vaig posar en contacte amb tu i vaig iniciar que tot això passés. Qualsevol que tingui un problema de relació pot contactar amb Dr.Pella per correu electrònic drpellar@gmail.com
si teniu algun problema en aquest número següent
(1) Si vols que el teu ex torni
(2) si sempre teniu mals somnis.
(3) Voleu ser promocionat a la vostra oficina.
(4) Si vols un fill.
(5) Cures d’herbes
(6) Voleu ser ric.
(7) Voleu que el vostre marit / dona sigui vostra per sempre.
(8) Si necessita ajuda econòmica.
(9) Deixa que les persones obeeixin les teves paraules i facin el teu desig
(10) Resolució de casos E.T.C
poseu-vos en contacte amb Dr.Pellar a través del seu correu electrònic: drpellar@gmail.com