dimecres, 5 d’octubre del 2011

Sr. Mas, vostè menteix.


I falta a la cruel realitat.
Des de que varen arribar al Govern, tot han estat retallades, i de les pitjors, educació i Sanitat i sap per quin motiu?, doncs perquè els "seus" poden pagar escoles i metges, clíniques de luxe i el que faci falta, per tant, els importa un pepino si els "de baix" ho passem malament, a vostès no els afecta.
Ara, amb la sanitat és una autèntica vergonya.
Com poden publicar aquestes llistes i dades que saben que son mentira?, sap, quan la meva mare és va operar de cataractes, va esperar uns 4 mesos, ara, tinc un amic que ja en porta 9, 9!!! de mesos i no li donen esperances que sigui aviat la intervenció. mentre, cada dia i veu menys i està més desanimat, per tant, els fills l'han d'ajudar a pagar l'intervenció. Vostré creu que això és digne?.
Per un altre costat, jo porto anys esperant una intervenció, 4 a can Ruti, ara, em varen derivar a la meva zona i n'hauré d'esperar un pro-mig de 4 anys més. I diu vosté que no és cert el que diuen els metges?, ja ho crec que és ben cert!.
Passi vostè una tarda, si els seu tupè i estupideses varies li permeten, a qualsevol sala d'espera d'un hospital, públic eehh, no si val una clínica de pagament, passi allà la tarda, parli amb la gent que s'hi visita i veurà si n'ha dit de mentires en aquest informe que han presentat.
Li dic que menteix donat que és el seu govern, per tant la seva responsabilitat.
I ja sabem, lo pitjor està per venir, per els treballadors i treballadores, és clar. Perquè volen que els metges es rebaixin el sou, però i vostès?, ho pensen fer?.
Amb el tema d'ajut social, ja varen fer una demostracio amb el Pirmi, i aixì anem.

6 comentaris:

Alberich ha dit...

Ai Joana, que patirem amb aquesta gent !.
Sembla ser que han decidit desmantellar les avançades socials assolides durant aquests darrers anys i amb la crisis i d’altres gaites, tenen les coartades perfectes.
Salut.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Joana, avui amb diuen que fer una visita al uròleg tinc que esperar per el cap vaig uns sis mesos, dons ja estic buscant informació per fer-me la visita en un privat.
Això de la salut serà com fa uns seixanta anys enrere, el que tingui quatre calarons es regalarà als mateixos de la seguretat social ... i amb negre.
Patirem i molta gent traspassar per falta d´atencions.

Lluís Bosch ha dit...

La classe mitja i baixa (abans anomenada obrera) ha necessitat dos-cents anys de lluita per a assolir un benestar acceptable. Amb el senyor Mas i els seus amics, en sis mesos ens ho desmuntaran tot. El problema és que tenen més vots, i això els serveix d'argument per a tot.
Jo els trobo cínics, mentiders, grollers, sapastres, nacionalistes, barruts i al damunt no en veig cap massa intel·ligent. El mateix conseller Mena és un paio lamentable, amb una sensibilitat social nul·la. Deu ser per això que és conseller de Treball?
Boi Ruiz és l'antic cap de la patronal de la sanitat privada. Etc, etc. L'única feina coneguda del Mas és una temporada a la fàbrica del Prenafeta, on no se sap ben bé què feia.
Aquests són els "millors" que ens governen.
Ho tenim molt fotut, però els ho hem posat en plata. Ara ens haurem de defensar com puguem.

Garbí24 ha dit...

desgraciadament tots son una colla de mentiders.....no se'n salva ni un i la única cosa que els interessa es salvar la seva cadira que paguem entre tots

Anònim ha dit...

Ai, Joana! a Matar! Ja saps que a la dreta l'agrada que es noti la diferència entre rics i pobres. Com diu un comentari, tornem a molts anys enrera.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

El ya sabe que miente, pero también sabe, que lo que da votos en la política a unos y a otros son las mentiras. Decir verdades tiene otro coste que muy pocos aceptan y tú lo sabes muy bien.
Lo volverán a votar, domina la mentira de una forma, que encanta a los fanáticos.
En lo único que no deja duda es la defensa de los suyos, los ricos.
Cárgate de paciencia, tenemos iglesia para rato.