divendres, 8 d’abril del 2011

Retallim retallam.....


Els ciutadans i ciutadanes d'aquest el nostre país, per molt que sovint ens pesi, hem demostrat que estem d'acord a patir certes retallades a canvi de remuntar aquesta economia tant malmesa que tenim.
Els retalls, variats i que no sempre ens agraden, han anat arribant i els hem anat encaixant.
Però noi... de vegades, certes actituds ens fan emprenyar, l'elitisme i el veure com l'estat del benestar va caient per terra, ens ha superat a la majoria.
Ara resulta, que uns que son privilegiats de debò, els Eurodiputats/des, privilegiats econòmics i en "prebendes", cobren per gaire bé tot, no poden viatjar en classe turista, ves a saber quin cony de malaltia podrien patir si fossin al costat d'un estudiant o un manobre.
Tenen la barra de dir que s'hi va més còmode....
Ara, que s'ha liat una de grossa, diuen que canvien el vot, però em podeu dir com pot ser que diputats d'esquerres votin en contra d'una mesura lògica i que hauria de sortir d'ells mateixos veient lo malament que va tot i destinar aquests diners, que son molts! a mesures socials?.
Com ha de creure en la política, i els seus representants, un ciutadà/na que li hagin tret l'ajuda quan s'ha acabat l'atur i no sap com donarà de menjar la seva família demà veient això?.
Cal, i molt, que els partits d'esquerra facin neteja, profunda, amble, que girin el mitjó i espolsin tota la porqueria acumulada, i a més, cal amb urgència.

4 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

I tant, cal que ho facin i ben ràpid. I que es deixin de tonteries.

I quan ho facin -i si ho fan bé- treuran tanta "piiiiiiiiiiiiii" que no sabran ni on posar-la!

*Sànset*

Garbí24 ha dit...

el que no potser és el que ells es gasten per anar a la feina moltes famílies no ho cobren treballant de sol a sol.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

¿Pero sigues creyendo que existen diputados de izquierda?
Hace ya muchos años que se extinguieron.
Estos partidos ya no nos valen, son los JÓVENES cuando revienten, que ya llegará, los que pueden cambiar el panorama.
¿cuantos de las juventudes socialistas son capaces de decir públicamente, lo que van diciendo en la intimidad?
Ninguno, el miedo los tiene paralizados, ahora dicen que en el próximo congreso...¿cuando....
Han de convocarlo ya, y echarlos a todos, hay que darle la vuelta al calcetín, pero primero hay que lavarlo, de lo contrario no evitaremos la peste nuevamente

Cronos ha dit...

Si de veritat volem canviar les coses mes val que ens fixem a el que ha passat a Islandia. Nomes teniu que buscar a Google "revolucion Islandesa" per trobar un seguit d'articles molt aclaridors del que es pot fer amb la voluntat d'un poble esgotat de veure els politics "tradicionals".

Aixó si que ha estat fer les coses com cal, espolsant tota la porqueria, ficant al carrer a la que feia pudor i a la presó a la que ademes estava corrompuda.

quina enveja!