dijous, 16 d’octubre del 2008

Ernest, aquest cop NO!


Llegeixo, realment sorpresa, aquest notícia: Educació manté les ajudes a escoles que separen per sexe els alumnes. He quedat, com no!, parada.
A veure... l'escola pública te moltes carències, falta de pistes esportives, de biblioteques en condicions, aules literalment "abarrotadas" i masificades i vas i dones diners a escoles del Opus, amb pistes esportives, i tots els serveis magnífics, on tot.hom sap es paguen molts diners per portar els nens. On ha quedat la nostre lluita per aquest tipus d'escola?.
Escoles elitistes i a sobre separatistes, anem bé noi!
On han quedat les queixes que l'any 2001 vareu formular a l'anterior Govern exactament per el mateix que ara penseu fer?.
Ernest, malgrat lo molt que t'aprecío i valoro la feina que fas i el teu pensament catalanista, aquest cop t'equivoques, tu i tots els que doneu suport a aquesta barrabasada!.

4 comentaris:

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Según he leido, no se pueden romper unos acuerdos que firmó Pujol, con la escuela concertada.Algo así como la constitución, que no se puede tocar. No vaya a ser que se les revele la enseñanza privada, sin la cual parece ser que este pais nunca podrá tener un sistema educativo decente.
Tenemos el "canguelo", metido en el cuerpo. Así nos va.

Striper ha dit...

Las patronals de l'educació tenen suficient poder per jugar amb tothom i si a sobre li permeteixen.

zel ha dit...

cabrons, és la paraula...ara, com que a Anglaterra ho fan, i a d'altres països també, ja tenen el trumfo...

El veí de dalt ha dit...

Ho veus perquè no puc votar-los?