dissabte, 5 de juliol del 2008

Tot al seu lloc.....


De vegades costa endreçar, que les coses siguin, o bé tornin, al seu lloc. Les darreres setmanes, algunes coses que m'envolten han recuperat l'ordre previst i desitjat per mi.
Una relació que semblava impossible per un final terrible, recobra l'afecte i la comunicació.
Una persona molt malalta, va endavant i comença a veure el final del seu "martiri".
Unes altres persones, que no es podien ni veure, però ni de lluny, descobreixen que no n'hi ha per tant i que s'han deixat "inflar" el cap. Ara veuen com han estat de "tontes" i tornen a començar.
Aquest dijous va passar una d'aquestes coses, una cosa que va quedar on tocava. La Núria va entrar de regidora, per mi ho havia de fer fa més d'un any, però tot arriba i malgrat tot, és regidora, i jo, que vaig a l'Ajuntament molt poquet, per no dir mai, i menys a un Ple Municipal, doncs li he volgut donar tot el meu suport, se que ho ha agraït.
Serà una bona regidora de Gent Gran, pot semblar una cartera "petita" però no és pas així, sols hem de veure que cada dia vivim més, amb més qualitat i per tant, volem més.
Està preparada, formada i forta, te empenta i ganes. Una dona més al Grup Socialista, bona notícia.
Força Núria i paciència, saps que et farà molta falta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Qué bé!!! Felicitats!
Al meu voltant encara queden coses fora de lloc, però ja es reubicaran.
Que vagi bé el ball...
Ens veiem.

zel ha dit...

Regiduria de gent gran...Hi ha tant i tant a fer, esperem que tingui coratge i valentia per un col.lectiu tan oblidat...
Petons!