dimecres, 14 de maig del 2008

Polvet o semàfor?...



Imagineu que us fan pagar una multa, preferiu que sigui per saltar un semàfor en vermell o per que us enxampin fent un polvet a la platja?....
Per si no ho sabeu, és més car lo segón...
Increible, si saltes un semàfor pots provocar un accident, amb morts, d'altres ferits i danys material, però un polvet?, a lo més et provoca, després dels gustet inicial, un susto a final de mes....
Doncs sí, llegeixo al 20 minutos, secció Catalunya, que la multa, a Malgrat de Mar, per exemple, pot arribar als 600€, imagineu, el triple del que costa una nit a un hotel de luxe del mateix poble!.
És clar, no te el morbo, és evident...
I no penseu, que sempre penseu malament home!, mai n'he fet un, a la platja!, ni em ve de gust ni em dona morbo, però coi... trobo del tot desmesurada la comparació.
Aixi que nenes, ja sabeu, a partir d'ara, quan veieu aquest estupendo mascle venir tot mulladet d'oli, catxes, i marcant paquet, o paquetet....amb el tanga ben arrapadet :), mireu la iaia del vostre costat, l'avi panxut, penseu que ens volen apujar la llum un 11%, tant és, ni de lluny penseu en sexe, si voleu arribar a final de mes, és clar... :)

3 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Que més dona, si al final és pura alegria per els sentits, trobo més escandalós que deixin borilles mocadors de papers, o que facin dissimuladament les necessitats biològiques a la sorra.

Carles Dresaire i Gaudí ha dit...

Ja procuraré no anar a la platja a provocar a les nenes......que encara hauria de pagar jo la multa!!! jejeje

querida_enemiga ha dit...

És molt absurd, tot plegat.