dilluns, 8 d’octubre del 2007

Che.....


Dissabte a la tarda, aprofitant que el nen era a l'esplai, vaig voler anar a una xerrada sobre el Che Guevara.
Vagi per endavant que de molt joveneta m'ha intrigat aquest home i m'ha interessat.
L'organització de la mateixa era a càrrec del Casal d'amistat amb Cuba, no conec ningú, encara que després vaig descobrir que de "vista" sí. La mateixa era amb motiu dels 40 anys de la seva mort.

El conferenciant va ser Pedro Busquet, cubà. Home senzill i agradable, contundent quan cal, però clar que va aconseguir reunir unes 100 persones a Can Palauet, molts ho voldrien.
Primer varen passar un vídeo de la filla del Che, Aleida Guevara, on amb unes paraules molt emotives parlava del seus records, propis i dels de la seva mare. Un vídeo maco, molt maco, amb imatges noves, per mi, d'ell. Amb la seva canalla, amb la seva dona, imatges tendres i afectuoses que ens va fer somriure i emocionar a la majoria.
El conferenciant, breu i concís, concret amb dates i noms, vaig gaudir de valent.
Després, torn obert de paraules i respostes..... que molts que van de demòcrates no les donen!.
Anècdota de la xerrada, no hi havia NINGÚ del Govern Municipal, ningú d'aquest magnífic govern d'esquerres. I per els mal pensats, dic govern ok?. Potser una conferència massa intel.lectual per ells?.
Imagino que hi havia massa gralles, inauguracions i tapersex per poder estar aqui, potser algún d'aquests 14 hauria aprés alguna cosa...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Joana, no tinc cap dubte de que ho passaries molt bé.
Tant de bo hagués estat!
Un petó.

nek ha dit...

Los políticos solo van cuando pueden sacar algún provecho de ello,eso ya lo sabemos,una conferencia imagino interesantísima para conocer un poco más a todo un personaje.