diumenge, 21 d’agost del 2011

En rodó...


Crec que els rodons sempre son aquells en que mirem un xic enrere, mirar endavant potser provoca un cert vertigen, per sort, ja fa temps que no miro enrere, miro i penso futur, en positiu, i dies com avui, penso molt, però admeto que no m'afecta, almenys no de moment, ho celebro, gaudeixo i també te avantatges, al estar de vacances ho puc gaudir el doble.
He fet i m'han fet moltes coses, moltes han estat bones, la majoria, i ara, que se suposa he de posar seny i gaudir de la maduresa, em moc més que mai. Estar madura no vol dir caure de l'arbre!.
I donar gràcies, als fills i filles, a la família, als amics i amigues, als coneguts/des, fins i tot als virtuals, per ser.hi, per acceptar i comprendre aquesta donota mataronina. A tots aquests cors que m'estimen.
Avui faig 50 anys, 50!!, una mica de cava?, hi esteu convidats.





Pd: Un sopar sorpresa dissabte al vespre, restaurant vora el mar, germans/es, amigues, fills i joves, cunyades i cunyat, neboda, bona teca, bon ambient, regals, que si una sessió d'spa, un bolso molt per mi, un llibre sobre els 50..., dues entrades per un concert, Apple Tv, postals, espelmes, cartes que venen de 17.000km....molta emoció i per acabar una copeta al Manaus... una nit magnífica.

7 comentaris:

zel ha dit...

Moltes, moltes felicitats! Et guanyo de sis! I tan ampla! Unpetonàs!!!!

Quim ha dit...

Per molts anys!
i espero que els anys que s'acosten no malmetin el teu tarannà, la teva manera de ser.
Quim.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

I diguem bonica, en aquesta teva primera cinquena dècada, tens alguna experiència de com la podries afrontar? Jo crec que si, deixa que tot llisqui suaument. Un munt de petons i felicitats

Montse ha dit...

Per molts anys, Reina del Mar(esme)!!!
;)

Joana ha dit...

Ara ve la dècada prodigiosa! No la podem pas deixar passar en va!
Felicitats wapíssima i per mooolts d'anys!

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Felicidades. Un fuerte abrazo.

Anònim ha dit...

Hola Joana, la meva felicitació va ser ja com una mica passada de moda, trucar al fixe... però mai oblidaré un 21 d'agost, quan fa anys una amiga, t'estimo.