dimarts, 13 d’abril del 2010

Entre gemecs i sospirs....



Mujeres y sexo durante el franquismo El régimen difundió, con la ayuda de la temible Sección Femenina, su modelo de mujer: un ángel del hogar que debía rezar el Rosario durante el acto sexual. Un seminario ha desenterrado la memoria de aquellas que se atrevieron a desafiar la norma, entre ellas las lesbianas. (ADN)

Un cop llegit l'artícle, acabo d'entendre que part de la "culpa" de que jo, sigui com soc, és que no vaig fer el "curs" de la Secció Femenina i per aixó, no m'imagino passant el rosari i a la vegada dient... "moreno, para que m'he perdut i he de recuperar el fil"...
Gaudir del sexe era inpensable, ni que imagino que la majoria devien passar d'aquesta "normativa" imposada per el "Nacional Catolicismo Español". El sexe, una de les poques coses que son, gaire bé sempre, gratuïtes, que el "poble" en podia gaudir com els rics i apa! el Rosari a la boca....
Ves per ón, ara mateix em venen al cap tantes coses per dur a la boca abans que això.... sobretot més saborosses!
Què n'es de bó el sexe, i millor viure el mateix de manera lliure i conscient, que d'amagat a les capelletes.

4 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Perquè ens ha de costar tants anys de deixar enrrere els vicis d'abans i gaudir de forma natural d'una cosa que et treu de totes les cabòries, si no fos per el sexe estariem tot el sant dia en guerres i merders.

Albanta ha dit...

Ja em tingut sort de no neixer en aquella època... Hauria estat difícil escapar d'aquelles lleis morals sense estar perseguida o malmirada.
El sexe ben fet i ben gaudit és essencial per l'equilibri personal.
Si no hagués tanta repressió s'hi haurien fet tantes barbaritats com ara estàn surtint en la premsa??
Estic segura que no...

En fí.... em sent afortunada per poder gaudir del sexe tant com ho faig.

TERESA ha dit...

Mecachis jo no faig fer cap de aquets cursos, fins per treurem el carnet de conduir vaig esperar a estar casada, no ser si recordeu que si eras soltera habias de fer un curs "auxilio social" SOLS VAIG TENIR QUE DEMANAR PERMIS AL MEU MARIT"

Anònim ha dit...

De sexe et puc assegurar que no en parlaven, les de la Secció Femenina, en tot cas per a dir que era pecat fora del matrimoni, només s'havia de practicar per a procrear... així ens va!
Jo, com la Teresa (som grans) també vaig haver de fer-ho per a treure'm el carnet de conduir als 18 anys, aleshores, la majoria d'edat eren els 21, i jo era soltera...