divendres, 27 d’octubre del 2006

I Jo, segueixo tenint esperances....

La Concha



I dient, en el meu nom, .
Ningú va dir que seria sencill, ningú va dir que seria ràpid, ningú va dir que seria aviat, ningú ha dit mai que era segur, però és tenia que intentar i opino que va per bon camí, amb pedretes a les sabates, ho se, sols que no tot.hom i està d'acord, alguns dels violents no volen, alguns dels suposadament "demòcrates" tampoc, però jo confio, tinc esperances, totes, potser trigarà una mica més, però en aquest cas, confío amb en Zapatero i el seu equip per aconsseguir el que casi tots i totes volem, la PAU.
PAU en majúscules, amb alegria, amb il.lusió, amb ganes.
I no m'estranyaria gens que alguns paguessin perque això no funcioni, paguessin i fessin el què faci falta perquè Zapatero fracasi.
Amb quin plaer demanava avui al les notícies en Zaplana, el hombre..... quina por.... amb quines ganes demanava que no es segueixi endavant. Què més voldríen ells¡.
El procés ha de seguir, poc a poc i bona lletra i jo espero, espero de tot cor que arribi al final aviat, amb aquest govern.
Per tots i totes, per poder tornar al País Basc amb la tranquilitat que ho vaig fer aquest estiu i poder gaudir d'un altre passeig fantàstic per la Concha, tal i com la varem retartar, magnífica.

5 comentaris:

Montse ha dit...

i jo!

Euphorbia ha dit...

Jo també.
Això és difícil i ningú pot assegurar que acabarà bé però s'ha d'intentar i fer tot el possible perque funcioni... malgrat el PP.

Anònim ha dit...

un dels articles més interessants que he llegit ultimament sobre el proces de pau es d'en Marc Vidal, es diu SANG SUOR I LLAGRIMES i el vaig llegir a elplural, pero també he vist que el te al seu bloc http://www.marcvidal.cat/marcvidal/2006/10/sang_suor_i_llg.html

espero que us sembli bé la recomanació

M.G.

Anònim ha dit...

En el meu nom també, sí a parlar, sí a entendre's i sobretot, sí a comprendre's.
Una abraçada

Pipero ha dit...

Totalment d'acord Joana. Jo també comfio en ZP i si malgrat tot no s'aconsegueix pau, no serà perquè el ZP no hagi fet tot el possible per aconseguir-lo (més del que farien mai els peperos).