divendres, 13 d’octubre de 2006

Vergüenza ajena....Avui, dia de trànsit entre el cap de setmana i l'inici de campanya, tenia que ser un dia tranquilet, però començo ja "vitaminada".
Escolto en Piqué, a les 8 a la Cadena Ser, diu més o menys....
És normal que el nostre Secretari d'Organització ataqués les persones què l'increpaven, tant de temps "aguantatnt" és normal explotar....
I jo, què sempre em pregunto coses, dic.... com tindríem que estar els Catalans i Catalanes després d'anys i panys d'insults i vexacions com ens han tractat els del PP?, acàs no han sembrat aquest malestar i ara, no seria normal, segons Piqué, què la gent els insulti?.
Havia pensat, fa temps, que potser Piqué era moderat, potser seria el PP de dretes què tots voldriem, però NO, és un mentider, un poca vergonya i un cínic impressionant.
La normalitat sols és pot aplicar a ells, a la resta, què ens fotin!.
I mentres, els meus expulsen un noi què sols aguantava una pancarta i cridava.... i lo pitjor, ningú, fins on tinc coneixement, li ha donat suport.
Pateixen per la cadira?.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Joana, creo que te gustará leer un comentario de un tal Joaquim, en el blog de Manuel Saco de 20 Minutos, puesto a las 9,46 H. http://blogs.20minutos.es/manolosaco/post/2006/10/13/los-toros-se-merecen-los-dejemos-morir-paz
Piqué era un elemento de cuidado, pero en ese partido ha terminado de auto/empestarse, porque o te pasas a la extrema derecha o no te dejan vivir y se vive tan mal fuera de las poltronas.
Saludos

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Ah, pues si lo del Piqué tine delito,¿ que me dices del Borbón petit? Que se interesó con Rajoy, según la prensa, preocupado...por Acebes.Pero no se enteró que desde una tribuna de invitados y familiares de militares, llevan ya tres años insultando al jefe de Gobierno y él sin enterarse; porque supongo que si se enterara tambien le preocuparía.De todas maneras, me parece que lo mejor que hacemos , es lo que te dije el otro día NI CASO, porque si no terminaremos haciendo el juego a los que programan esas visitas, para luego poder hablar de algo, tiene tampoco que decir fuera del 11 M, que se tiene que preparar este tipo de cosas.Por lo que nos corresponde a nosotros tienes razón...todos calladitos... a pesar de que el Fets y no paraulas en éste caso debería ser; expediente, ivestigar y luego decidir...

Anònim ha dit...

Joana, t'he inclos als meus enllaços favorits del meu blog. Enhorabona pel teu treball.

Marc Vidal
www.marcvidal.cat

Joana ha dit...

Imagina,
he leido el escrito, es magnífico, una descripccion perfecta cuando dice...en 31 años de militáncia no había sentido la vergüenza que siento hoy.... yo llevo 20 aproximados y tampoco, me había sentido asi.
Mármol,
soy republicana... imagina lo que pienso!.
Marc,
encantada i benvingut.