dijous, 12 d’octubre del 2006

Quins pebrots!!!

nom



Vagi per endavant, per evitar ferir qualsevol "sensibilitat", que estic en contra de qualsevol violència, vull que quedi clar abans d'escriure el motiu del meu cabreig, avui, pur i dur, avui, Joana 100%.
Han expulsat un noi de Martorell, Primer Secretari de la JSC, per anar a cridar a un acte del PP.
Segons totes les notícies què he recollit des de ahir, en cap moment va agredir, ni tirar rés, sols va fer servir el seu dret democràtic de manifestarse, xiular i picar una cassola.
A veure, apart de ser un acte "estalinista", expulsar algú que no te dret a defensar el què va fer, jo em pregunto, acàs no tenim una Comissió de Garanties al PSC?, els nostres Estatuts no permeten què aquest noi és defensi?, pensen expulsar a tots els que en el seu moment varen anar a les seus del PP a tocar cassoles i xiular contra la guerra?, i la democràcia interna?, on pebrots queda?, han fet fora al noi després de llegir el Mundo que amb la seva brossa habitual gira les notícies?, ser del partit ens inhabilita a manifestar-nos pacificament?, cridar i xiular està prohibit?... siusplau què algú m'ho expliqui i que algú de la JSC em digui per quin motiu no han muntat la de Diós per defensar aquest noi.
El titular de La Vanguardia d'ahir a la tarda era.... Montilla expulsa al joven de Martorell que se manifestó... etc...., jo espero que no, ell, fins on jo en tinc coneixement, no forma part de la Comissió de Garanties i manifestarse no és cap motiu d'expulsió del PSC.
Vull que aquest noi, Jordi López Forn, cap de turc del merder, tingui dret i expliqui els seus motius i la seva intervenció.
Aquest, fins on arriben les meves notícies, en cap moment és va llançar a pegar ningú, sols es manifestaba.
Ahir a la tarda, indignada com estaba, vaig insistir molt que jo habia vista a tele5 un tio del PP anar contra uns nois que picaven cassoles, ell agredia no els manifestants. Ningú dels què vaig parlar habia vist les imatges, com ho habia vist a les 7:30 del matí, hora que encara no hi soc tota... vaig fins i tot dubtar, avui llegeixo que no era un "segurata" del PP, era un dirigent d'ell i ara diu que el volien pegar i és va avançar.... quins pebrots cony!.
Estar en un lloc on és produeix una agressió, et converteix en agressor?, llavors no podrem sortir de casa tu.
Ens reclamen, a tots i totes, calma, mentres tinc que escoltar amb tot el cinisme del mon com l'Acebes va dient als actes del seu partit que fa dos anys que en Zapatero va sembrant la "discordia i la crispación"...... com es pot ser tan insensat?, qui la va sembrant i alterant els ànims?, qui porta anys insultant i menyspreant els catalans i catalanes?,
Ve aqui a Catalunya a obtenir imatges com les d'abans d'ahir, a Espanya ja te feta la campanyia contra Catalunya, pobretes víctimes.... Recordeu l'atac per part de militants del PP a Bono?, llavors varen acussar al Govern d'antidemocràtic... llavors si valia i ara no, ara que NO ha agredit aquest noi, tenen mà dura?.
No podem ser més papistes què el papa, hem de ser justos, i en aquest cas NO han estat justos i algú, gens orgànica com jo, ho tenia que dir.
No a la violència, SÍ al dret lliure de manifestarse.
(Sort que per trencar una mica la meva indignació, sols una mica ok?, m'arriba la notícia què el meu "adorat" Nacho Vidal, vota PSC, a veure si un dia m'el duen per fer un "acte".

6 comentaris:

Euphorbia ha dit...

Està clar que Acebes i companyia venen a provocar, només calia veure-li la cara de satisfacció al individu en qüestió. S'hauria de vigilar més i no caure en la provocació però d'aquí a expulsar a algú em sembla una mica fort.

Anònim ha dit...

Avui diu El Periódico de Catalunya que "l'altercat de Martorell es gira en contra del PP", hi ha imatges. I ara qué,aquest jove dirigent de les Juventuts Socialistes de Martorell? S'haurien d'haver contrastat els fets abans de fer-li fora.
D'altra banda, el dia que vingui Nacho Vidal a fer un "acte" avises amb temps, compartim ideologia. Je je je

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Calma, Joana, ya hace algún tiempo que somos mas papistas que el papa, y algunos creen que se puede gobernar y dejar a todo el mundo contento.Nos están provocando e insultando todos los dias y encima tenemos que poner la otra mejilla.Si tenemos que gobernar haciendo contento al el PP, estamos apañados.Y como tú dices aquí nadie mueve una hoja...ni siquiera para defender los derechos de un compañero de partido. Un abrazo.

Anònim ha dit...

Si te lo traen, al Nacho Vidal, por amor al arte, vale, pero si cobra su tarifa habitual (2.000 Euros por “acto”), sale por un pico, aunque ganes las erecciones……..elecciones quería decir.
Lo de la reacción automática del Montilla, parece un tanto acelerada, espero que no muestre una forma de actuar a expensas de las presiones amarillistas.
Saludos

Joana ha dit...

Gemma, anem fatal noia.
Duna,
estic emprenyada i tu ja m'hi has vist en persona no?..ejem... bueno t'aviso si ve el Nacho, perquè ets amiga eehh....
Mármol,
qué voy a decirte?, hace tiempo que nos conocemos y nos entendemos en pocas palabras.
Imagina....
osti nen.... tan caro está eso del "acto"?, se nota que hace tiempo que no estoy al dia!, por cierto.. yo siempre hago "actos" por amor al arte o a la vida, de parné nada de nada.
Espero que ganemos, erecciones... digo elecciones, incluso esta vez.

Anònim ha dit...

Hola joana refente a lo ocurrido la verdad esta gente del pp que esperan? es mas; solo ellos son los mas probocadores ,insultan al gobierno un dia si y otro tambien
son una desverguenza nacional junto con los periodicuchos incitadores y difamadores y encima la emisora de los curas,esta extrema derecha esta dispuesta a todo visto lo visto aunque a mi la verdad de ellos no me extraña nada.... la gente con pensamiento de izquiedas ya nos podemos atar los machos por que si no lo llevamos claro...somos demasiado criticos con los nuestros si no nunca huvieran llegado a gobernar despues de 40 años de dictadura de las extrema derecha un saludo Angeles