diumenge, 22 d’octubre del 2006

Aznar desatado...

Aznar desatado


Com és possible que hàgim tingut aquest personajillo com a president del govern?.
A cada actuació seva m'ho pregunto i perquè no dir.ho, m'avergonyeixo.
La seva actitud prepotent ja la coneixem, però la seva actitud masclista i denigrant per la reportera del programa d'Eva Hache, la podem esperar de segons qui, que no respectar, però d'un expresident que encara va pavoneandose d'haver-ho estat, doncs és del tot inadmissible!.
He trobat que la majoria de mitjans de comunicació, he estat pendent d'aquest tema, doncs quasi no li han donat importància, no sols això, Antena3 ni ho ha mencionat.
Em pregunto, i ho faig sovint, si les persones que han de ser un cert referent i donada la seva projecció pública no ajuden a lluitar contra el masclisme i la dignitat de les dones, com hem d'esperar que ho faci la gent senzilla i de poques llums?, és clar que l'Aznar les llums.... fa temps que se li varen apagar!, si és que mai en va tenir.
Té sort, aquest personajillo, que la reportera fos Marta Nebot, va quedar amb cara de no saber què dir ni fer, si arribo a ser jo, malgrat el lloc, malgrat tot l'equip de seguretat, li dic el nom del porc, en veu alta i contundent, a mi, que m'agrada lluir el canalillo, ningú m'hi posa res, a no ser que jo convidi, és clar!.

9 comentaris:

Montse ha dit...

Reina mora, convindràs amb mi que els nostres polítics s'estan cobrint de glòria divina... la qual cosa, per molt que es vulgui, fa pensar que no hi ha un pam de net (no t'ofenguis, no vull ni puc parlar en general) Que l'Aznar i els seus "secuaces" és/són un impresentable/s, ho tinc clar. Però... realment en tenim algun capaç d'ocupar el lloc de President - i ara ja parlo de Catalunya-? jo en aquests moments no em sento representada per ningú, t'ho ben asseguro. Ho tinc força xungo, per votar!

Petonets, guapíssima, i vigila quiconvides al canalillo, hehehehe!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb tu, a mi en posa al canalillo el boli o el que sigui, si jo vull.
Després retiren l'anunci dels joves d'iniciativa per machista. Doncs mira, estic d'acord amb l'eslògan Folla't a la dreta.
Salut i força!

Euphorbia ha dit...

Aquest home per a mi que cada dia està més trastocat. Se li ha pujat la megalomania al cap i no sap ni el que fa.
I pensar que aquest capullo va ser presedent d'un país...

Albert ha dit...

Una vegada, un senyora va tornar 10 cèntims (de pesseta) a un amic que anava amb mi, però ella, enlloc de posar la moneda a la mà, la va posar al "canalito" a fi i efecte el noi posés la mà endins. Això era al Barri de la Ribera, a on jo treballava de repartidor amb paquets a l'ombro.

Anònim ha dit...

No es d´estranyar l´actitud de mols homes, no saben distingir entre ells i les persones (dona u home) tracten a tothom amb una indiferència colpidora i ja no es qüestió de cultura ni d´estudis universitaris es que son dolents i cruels de mena o porten a la sang.

No he sigut sorprès per l´acció, al contrari, espero més sortides de to de tot aquest personal desfermat, que si poguessin ens farien demanar permís inclòs per poder respirar.

I lo més penós, es que tenen seguidors, i creuen en que els drets més bàsics de la persona te que estar regulada per aquests FAIXISTES.

Joana......Salut i República


PD.: no sabia pas que tinguessis aquest canalillo...caram, caram ;)

Anònim ha dit...

Gràcies Joana. Del persojanillo tal com sona qué dir? Massa gros, seria el meu comentari.
Convenç als teus de votar catalanisme d'esquerres, per que el Mas no s'ho mereix de debó.

Anònim ha dit...

En el meu poble, la paraula correcta es " cardà"
Estic d'acord em un carda't a la dreta.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Hay que ver chiquilla, como te pone ese personajillo (ex-inspector de hacienda).Sin machismo...pero hay que ver lo que cuesta a veces dominar la vista cuando tienes delante un buen "canalillo".Un abrazo- EN MI NOMBRE SI.

Joan Antoni ha dit...

Estem llegint el mateix!