dimarts, 3 d’octubre del 2006

Una més i una menys...

Una dona més morta i una menys a patir...
Ni ordres d'allunyament, ni condemnes, ni protecció... de moment, segueixen desamparades i patint. Elles, els fills i les famílies...
Ja van 55 aquest any.... quantes més hauràn de morir perquè algú faci algo contundent i real?.
Sembla que les campanyes no ajuden gaire, fan falta més mitjans, de tot tipus. Mentres, intentarem concienciar i recordar accions com aquesta de Víctor Manuel, mireu el vídeo i a veure qui és el valent que no queda afectat per les imatges, la lletra no te preu.
(Avui estic xuxurría, una punyetera grip em te plaff).

5 comentaris:

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

IMPRESIONANTE:Claro que hay que hacer algo, ¿pero qué?...han sido tantos años de machismo, autoritarismo, despotismo y todos los ismos que se te ocurran..que harán falta muchos años de educación y respeto, para acabar con esa lacra...mientras tanto, medios y justicia a rajatabla.Mármol

Anònim ha dit...

Cuitat bonica, no facis estralls i quedat uns dies a casa reposant.

Una abraçada suau i tendre.

Javi ha dit...

Joana, cuida't i mira de recuperar-te aviat.

Com tu dius, un petonet.

Euphorbia ha dit...

Les campanyes no ajuden perque sempre van un pas enrera respecte a la putrefacció de la societat que cada cop està més malalta i és més violenta.

Avui m'he llevat pessimista, espero que em passi.

Millora't d'aquesta grip, que esteu caient tots com a mosques i com diuen "cuando veas las barbas de tu vecino pelar..." (sort que encara no s'encomana via blog)

Anònim ha dit...

Contigo me pasa como con los buenos articulistas, que lo que dicen lo quisiera haber dicho yo. De nuevo cuelgas un vídeo que me llega al fondo, por el tema, que clama al cielo y por mi admirado Victor Manuel, que desde tiempo inmemorial, le sigo, le admiro y le respeto, bueno menos cuando produjo dos películas de la Pantoja.
Mañana cuando me baje la “audiencia”, con tu permiso lo colgaré en mi blog.
Petonets