dimecres, 18 d’octubre del 2006

Pudor i patetisme....


No tenen límit, ni mesura, ni contenció, ni educació, ni decència, ni humiltat, ni dignitat ni.... cal seguir?, em sembla que a buén entendedor, pocas palabras bastan....
Parlo del PP, com no pot ser d'una altre manera.
Les paraules d'avui al Senat, seguin la seva línia d'escampar merda a diestro y siniestro, son una de les estupidesses més grans què han dit.
El PP acusa a Zapatero de consentir contactos mientras "ETA asesinaba a Pagazaurtundua", diu el Periodico.
No tenen límit?, no son conscients del mal què fan?, és prioritari guanyar vots davant els morts?.
Fan pudor, apart de por, no és bó sembrar aquest odi i aquesta maldat.
Siusplau, obriu els ulls, escolteu i compreneu, aquests no poden ser el futur, han de ser passat i cada cop... més lluny!!.

2 comentaris:

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Esta gente si ellos no mandan no creen en futuro ninguno y les importa un pepino el gobierno, los jueces las instituciones y lo que se les ponga por delante, se han instalado en la extrema derecha y en el insulto y las falsedades y ya de ahí nos lo baja nadie hasta que no pierdan las elecciones otra vez. Así que tómatelo bien.EN MI NOMBRE SI

Euphorbia ha dit...

Realment vergonyós, però en la seva línia des de ja fa molt de temps, des de que van agafar la rabieta per perdre les eleccions. La seva obsessió és reventar-ho tot per poder tornar a manar sigui com sigui, no hi ha límit i si l'intent d'acabar amb Eta fracassa, no passa res, és un dany colateral per aconseguir el fi últim: tornar a la Moncloa.
I ja no vull parlar més d'això que em té d'allò més cansada.

Un petonet