dimarts, 9 de juny del 2009

Comentaris per oblidar....



O notícies patètiques.....
Aquestes a La Vanguàrdia.

CiU anima al PP a presentar una moción contra el PSOE en Duran es prepara per ser ministre?, amb els anti catalans?, una vergonya.

Fabra: "A la gente le preocupa el paro, no si Camps o yo somos culpables" el "colmo de la desfachatez"!

¿Debe el PSOE someterse a la confianza del Parlamento? | doncs no, ni ha sigut una "debacle" ni cal.

Al Punt:

Salvem la Riera de Malgrat: «S'ha imposat la canalització des del carrer Nicaragua» no sabia jo que l'empressa on treballo tenia un servei "d'obres", quins disberats diu la gent...

A mi el que de veritat em preocupa, i molt, és com avança la dreta, no sols la dreta que jo denomino "derechona", l'extrema també, i això sí fa por.
Algú li pot dia a Rajoy que no ha guanyat unes generals?.

3 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Pocs polítics s´escapen, i aquestos son els de la base, la resta, no tenen vergonya ni l´han conegut, és nota que son uns descarats fars d´olla i mentiders, en conjunt parlen massa.

Aquesta vegada he fet el salt.

Francesc Puigcarbó ha dit...

Con diría Pujol, "són un colla de ximples"
Rajoy es qui ha salvat el mobles en guanyar pels pels i ja sap que unes generals i d'ací a gairebé dons anys que la situació económica esperem hagi millorat, ho té molt cru.
Quan a Fabra, el dia que aquest malfactor ingressi a la presó per una bona temporada, començaré a creure en la justícia.

una abraçada

Striper ha dit...

A veure la victoria del PP per pocs punts no significa ni gir a la dereta ni res semblat, pero no seria hora que es demanesin el per que de tanta abstencio, de per que el PSC perd vots, de per que tan baron i capitans a Catalunya que ja fan pudor de ranci,per que tanta gent te la sensacio de que els politics viuen a un altre lloc,I jo sincerament tinc la sensació que hi han masses politics que estan en politica per fer pelas, res mrs si no de que aquesta noticia de un poble com vacarisses i de un conseller que esta a l'opocisio.
http://www.elpais.com/articulo/cataluna/fiscal/investiga/concejal/CiU/pidio/30000/euros/acta/elpepiespcat/20090429elpcat_2/Tes