dijous, 22 de març del 2007

Santa talefònica....



9:15 del matí de dilluns, ens posen per fí una centraleta telefònica nova, ja tocaba!.
L'operari te ganes de xerrar de política, precisament del que menys ganes tinc jo, estic pensant i vull una mica de silènci... rés... ell darrera meu que si no queden bons polítics, que si tal i qual... ara recordo.. aquest paio em coneix de les Joventuts Comunistes,,, uffff sembla que no he canviat tant malgrat que fa uns 30 anys d'allò....
El tinc allà tot el dia, que si aquest cable no és bó, però ho porta telefònica data i jo soc una altre cosa, que si patatim i patatám... per fi marxa i sembla que tot va bé....
Ingènua de mi....
Dimecres comença a fallar l'adsl, nervis i més nervis, ja no podem viure sense internet i menys en campanya, truco un 900.... rés, no és aqui, truqui a gran empresses, rés 900.... tampoc, truqui al comercial de la seva empresa, truco, son just les 5 i ja ha plegat.
Ahir al matí, ja com una moto, torno a insitir i em recomana una línia nova, sembla que el que no funciona és el reuter, o mòdem, depén qui ho diu, em fa trucar a un nùmero d'avaries, la noia tota ofesa em diu que no han posat ells aquest aparell, que és massa antic i a saber qui el va posar... ara ja m'emprenyo i li dic que el va instal.lar Jesucrist!.
Després del meu estirabot he de tornar a trucar el comercial, decidim fer una línia nova i una baixa de la vella. Em diu que serà lo més ràpid...
A les 5 de la tarda apareix una monada de xicot amb el reuter que suposadament NO teníem d'ells, però amb una consulta de dades resulta que han descobert que paguem un manteniment.... ostres tú!.
El noi guapo, mira de fer la instal.lació, però resulta que és un mòdem reciclat i no tenen les contrasenyes... a mi ja em dona un atac de riure i li dic que aprofitant el camí és pot casar amb mí... la conya ja és general.
Doncs avui, per acabar d'amanir el tema, apareixen casi a la vegada, el guapo amb un router nou i un altre, barbut i no tant bufó, tots dos a fer la mateixa feina però de coses diferents i eppsss, atenció, cap dels dos fa una cosa de l'altre, és a dir, tipo ministeri, jo poso el segell i tu tanques el sobre...
Per acabar d'amanir el tema m'han tallat un cable equivocat i he estat tot el matí sense telèfon fins que a les 4 ha vingut un altre, amb poques ganes de treballar i ha enganxat el cable que cap dels altres dos els tocaba de fer.
Doncs bó i així, sols tinc internet a dos ordinadors i ara no tinc més remei que trucar el morenasso d'informàtica que m'arrecli el problema!.
I telefònica tan feliços!.
Sort que almenys el guapo era encantador i mira.... m'ha distret una mica!.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

I a mi m'has fet riure!
Bona nit i, fins demà...

Isa ha dit...

Sort que sempres trobes el costat positiu de tot!

Francesc Puigcarbó ha dit...

senzillament deliciós.

Anònim ha dit...

Perquè la realitat és tant surrealista?

el paseante ha dit...

Ara hi ha unes centraletes meravelloses. Només has de demanar a l'operador/ora que et comuniqui amb, per exemple, joana@yahoo.es. I ella fa girar la palanca i t'hi posa en contacte de seguida.

Sort que t'ho has agafat bé.