dimecres, 28 de març del 2007

Sabates / la talla / la vida


En Japs, Joan per els amics i amigues, em fa una mena de meme, picarón, no ens enganyem, dic picarón donat que ell sap la meva opinió al respecte, hem fet molta broma amb aquest tema i a la meva època, molt llunyana ja, de xatera, era una de les preguntes que feia als molts homes que sempre preguntaben lo mateix, tonteries.... jo, vaig decidir buscar una pregunta que els afectés, i ho vaig aconsseguir!.
En Joan em diu què penso quan miro les sabates d'un home, doncs a mi em diuen molt, m'agraden els homes amb les sabates netes, no parlo ja d'ells mateixos, unes sabates netes acostumen a definir una persona neta també. Ho creieu o no, lo primer que miro d'un home és el seu somriure, els seus llavis, una debilitat com una altre, un home de llavis crispats... malament!.
Un somriure ampli i afectuós és un plaer per els meus sentits.
Però on és lo picarón, doncs la mida de les sabates, quan al xat algú començaba amb el rotllo de quant medeixes?, quant peses etc... jo sempre responía... quin peu calces?, quedaven sense cap dubte desconcertats, llavos si per exemple deien un 39, jo responia... apa! noi la tens petita!.
Fins i tot feia un càlcul, un 39, 16cm justets!, un 48, 23cm!! yupiiii. Per cert... sols m'equivocaba en un 15%.....
Això la veritat ens va fer riure molt, fins el punt que un estimat amic que acaba de ser pare, El Xavi, sempre em comentaba Joana, calço sols un 43 però ample eehhh, què consti!.
En fi, una mica de broma per alleugerir tanta tensió els darrers dies no va malament no?.

7 comentaris:

querida_enemiga ha dit...

El bon humor senta bé qualsevol dia, pero ja que portes uns dies una miqueta moixa, millor que millor!!

Espero que estiguis del tot animada.

Francesc Puigcarbó ha dit...

ben que ja ens anem animant, i pense que no ve d'un pam,.

Isa ha dit...

Ei, doncs amb l'Agustí no em quadra! :P

Anònim ha dit...

Vols dir que això és exacte? Pensava que tenia més a veure amb l'alçada... En qualsevol cas, jo sóc molt inexperta! Com diu l'acudit: una o ninguna. Je je je.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Gràcies Joana per contestar la pregunta, (o meme) ja se, ja se, que soc una mica pajaro, en fi, ara ja tens dret a turmentar-me una mica.

Un peto, maca

Nadia ha dit...

Doncs jo el primer que miro tant d'un home com d'una dona són les sabates i el rellotge. Perquè són dos complements que no tendim a canviar-los sovint, és a dir, cada dia et canvies de roba, però parells de sabates no en tenim tants com pantalons o samarretes (excepte algunes excepcions...). I rellotges en tenim un o dos generalment.

Això em dóna una primera visió bastant concreta de com és aquella persona. I, creu-me, normalment no m'equivoco...

Montse ha dit...

Si que ve d'un pam, si que ve d'un pam, li contesto al teu comentarista Francesc puigcarbó!!!

que si les sabates van petites, poden acabar amb totes les ungles dels peus (uixxx)

bromes a part, jo el primer que li miro a un home són els ulls i després les mans. El cul també, però si no es gira no faig cap`maniobra "delatora", hehehe...

Una abraçada, reina mora!