dimecres, 7 de març del 2007

8 de març....


Ja se, sols és un dia al calendari, però jo sempre m'he negat a acceptar això.

Ara, els moderns i jasp que corren per el Mon no han tingut cap ideia més fastigosa que anomenar aquest dia... Dian Internacional de la Dona.... ????.

Ara van les meves i també fan un manifest amb aques títol, com podem fer servir aquesta expressió les dones d'esquerres?!, doncs no! noies NO i NO.

Molts cops ho he dit, de quines dones?, no anem pas totes al mateix sac no?, ara van i em comparen amb l'Ana Botella i tinc un cobriment de cor!.

Dones TREBALLADORES!!!, reivindiquem això. Dones que no som de ningú ni anem de senyores de ningú, dones que carreguem amb la feina, la casa, els fills i filles i la majoria de vegades soles, avui és el meu dia!.

Per celebrar el dia, demà, vaig a un sopar que fan a Arenys de Munt amb les 8 candidates Socialistes de la Comarca del Maresme, no és un sopar per dones, és amb dones i penso reivindicar això a la que pugui.

Algú s'anima?, vinga perdeu la por... no mosseguem, sols reivindiquem.


(Com ha reivindicació i protesta faig servir una imatge dels joves comunistes del PSUC on si consta el títol que jo vull).

9 comentaris:

Anònim ha dit...

totalment d'acord, avui tambvè parlo del tema. Demà ja ho farà tothom - demà i au, fins l'any que bé - que vagi be el sopar.

Joana ha dit...

Francesc,
estàs, esteu, convidats, ja ho saps.

Jordi Pedret ha dit...

Joana,
completament d'acord, tinc el post escrit reivindicant el mateix, però no el penjaré fins a mitjanit, per allò de respectar el calendari.
Visca la lluita de les dones treballadores! Visquen les lluites de les dones treballadores!
Jordi

Rafa ha dit...

Es trist que es fagin discriminacions entre sexes d'aquesta manera. Estic totalment d'acord amb la teva opinió.
Per cert, la poesia de fa uns dies és molt bonica!

Petons

Anònim ha dit...

Ha haurà paritat al sopar? Je je je.

Unknown ha dit...

Felicitats... per ser dona i mes per ser tan treballadora...

Anònim ha dit...

Bé, ja has llegit el meu post, així que estem d'acord. Felicito a totes les dones però destaco que les que s'ho mereixen són les que reivindiquen i reclamen drets. De tots. I jo tampoc em sento identificat amb Aznar, posem per cas. No voldria compartir un Dia de l'Home amb ell. No per res, eh?
El teu comentari al meu post m'ha inspirat un nou mot: treballadona. Te'l mereixes. Que vagi bé el sopar. Un nen de tres anys, fill meu, m'impedeix apuntar-m'hi.

Anònim ha dit...

Doncs no ho havia pensat d'aquesta manera, tal vegada tinguis raó, jo reivindico en el meu bitácora el dia de la dona, no només el de la dona treballadora, sinó totes les dones, encara que naturalment, no se m'ha ocorregut pensar ni per un segon en aquesta facciosa d'Ana Botella. Un petó

Anònim ha dit...

Quin plaer poder coneixer a la roseta vermella de la joana. Quin poder que tenim les dones. Aquest serà el segle de la igualtat joana.

Començarem mica en mica als ajuntaments i anirem equilibrant el sistema.
Ja ho vaig dir ahir, la política ens necessita, la terra ens necessita.

pilar

http://pilarventurapy.blogspot.com/