dimarts, 2 de setembre del 2008

Dolentes, però molt....


Sempre he pensat que les dones, en general, posades a ser dolentes, ho som més que els homes. Per quin motiu?, no fem servir la violència, fem servir el cap, llavors, les que son dolentes, no m'hi trobo en aquest grup, ho son molt, poden ser maquiaveliques.
En l'àmbit polític tenim alguns exemples:

Una de les que trobo més dolentes, Rosa Díez, amb un afany de protagonisme increible que la porta fins el punt de mentir caigui qui caigui, encara trobo increible que formés part del PSE tants anys...

Una altre que s'ha fet "famosita" des de fa relativament poc temps, Soraya Sáenz, del PP, la veig a la tele i em regiro tota, amb aquest somriure de "mosquita muerta" que "las mata callando", quan parla.. fa por!.

També María Dolores Cospedal, també del PP, ha dit tantes barbaritats en tant poc temps que te el futur asegurat a "can pp".

Després tenim les dolentes "de cor", les que cerquen, persegueixen, menteixen i fan el que calgui en tant puguin aconsseguir l'objectiu desitjat, l'home desitjat, al preu que sigui i casi sempre per la seva posició.

Algunes, llavors, tenen una sorpressa inesperada, l'objectiu els és "robat" als seus nassos, per qui menys esperen, segurament tant dolenta com elles mateixes. En aquest instant més val fujir, la venjança pot ser.... terrible!.

La història, per degràcia, ens explica molts casos de dones dolentes i perverses, per sort, son minoria!, però insisteixo, posades a ser dolentes....

11 comentaris:

Carles Dresaire i Gaudí ha dit...

Tu si que ets dolenta!!!!!! jajaja

Espero no ser objectiu d'alguna d'aquestes maquiaveliques!!!!! jajaja. De fet no ets objectiu de ningú si tu no vols.

Per cert, veig que vas estudiar bé les derivades..... jejeje i les integrals també....

Anònim ha dit...

Enacara que sigui fora de tema

Torno de vacances, faig una ullada pels blogs que segueixo habitualment, entre ells el teu, llegeixo el teu post sobre Mamma Mia, amb sorprèn en un primer moment però entenc que t’hagi agradat molt. Amb sap greu que no vagis al teatre a veure-la perquè supera i de molt el film.
Et deixo un enllaç de youtube amb la cançó que per mi és la millor de l’obra sense desmerèixer cap de les altres, amb recorda algun dels teus escrits que expliques les relacions home – dona, espero que t’agradi.

www.youtube.com/watch?v=04rNfsONL5k

Anònim ha dit...

Hi han homes que no fan servir la violència,i que sempre semble que siguin uns gran homes, i en canvi en saben molt de maquinar no sols com fer mal, si no de quina manera quedar ells be, i tu fatal. En el que si et dono la rao es que al llarg de la vida ens fallent mes amigues que amics els que ho son clar i tenen la oprtunitat

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Son dolentes? som dolents? tot depèn de les circumstancies i dels interessos, jo diria que les persones i no totes, son punyeteres i fan mal per el fet de fer-lo.

Dan ha dit...

Ui ui ui. La caracteristica de "mal-parit-de-mena" està prou repartida entre homes i dones, jo diria.

Anònim ha dit...

TOT ES RELATIU,LA "MALDAT" TAMBE. JO CONEC A UN PARELL DE "NOIES" DE LA TEVA CORDA,QUE ES PORTAN EL OLI.FAN O VAN FER TOTS ELS PAPERS DEL AUCA.VAN TRAPITJAR,CALUMNIA I LO QUE FES FALTA.....SEGUR QUE SAPS DE QUI PARLO. JUGANT AMB BCN........

Striper ha dit...

que hi han dones dolentes segur, si ho son mes potser si. Tu ets una bona noia no?

pepi ha dit...

Jo conec algunes que són molt dolentes i maqueaveliques. Pensava que no es podia ser tant dolent. Però també sé que són minoria.

Petonets

Anònim ha dit...

¿La discrepancia politica,es maldad? Increible.

Pipero ha dit...

Hola Joana, del passat internacional també queda la Thatcher... !!! i del futur, com l'Obama no guanyi, la tal Mrs. Palin, la veritat, pel "currículum" que ha trascendit, espanta i molt!!!
Salutacions de nou!

Joana ha dit...

Carles.... però amb bon fons no? :)
Anònim, lo del teatre... a veure si em surt un "nòvio" que em finacií la operació... (és broma ok?).
Teresa, no son només els homes, però son majoría...
Joan, no era un escrit sexista, sol una apreciació...
Dan, el mateix que li he dit a en Joan, un dia valoro mascles...
Anònim 2, de la "meva corda" vol dir socialistes?, no he dit que totes les meves siguin bones...
Striper... amb tu segur que seria dolenta je je...
Pepi, insiteixo, nosaltres podem ser terribles... per sort, no totes!
Anònim 3, he dit això jo?.. ainsss no m'has llegit prou bé...
Pipero, no habia pensat en aquesta!!