dijous, 28 de juny del 2007

Petit recés....



Us he mantingut informats sobre la nova vida que començo dissabte. Bueno, de fet ja fa dies que porto una vida de cap avall, però lo "real", trasllat i muntar de nou, és aquest dissabte.
Ja tinc instal.lat el nou telèfon a casa, avui passaré un mail a a mics i amigues amb la nova adreça i el nº, casa meva sempre ha estat un espai "obert" a la gent que m'estimo.
Dissabte, després d'una setmana esgotadora amunt i avall, un munt de persones donaràn una mà, o dues, Les meves "Glòries" s'han ofert, En Mármol, en Ciller, els fills, la filla i la seva nùvia, en Martí, com no, en Mingo, germà i el meu principal còmplice i animador, entre tots i totes farem un salt, amb calor i cansats, però se molt bé que compto amb tot el seu afecte.
D'aqui uns dies, soparet a la fresca, a la terrassa, donar les gràcies costa sempre molt poc, i jo, tinc molta gent a qui agraïr tant...
Avui he dinat, com tants dijous, amb en Pau, la Alfonsa i la Carme, no podeu imaginar com m'han emocionat, han fet un recull de coses, noves, i d'altes no tant, m'han ofert des de diners, a coses materials, fer cortines, netejar, pagar una persona que ho faci i sobre tot, molt d'afecte, tinc sort i molta de tenir.los els tres al meu costat.
En fí, estaré uns dies sense escriure, és dur canviar i més muntar.ho tot, no tindré mobles fins a finals de juliol, però tampoc ens fà rés, en Martí i jo amb poca cosa passem.
Més endavant us poso alguna foto del pis, encara no està "visible".

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort en la nova casa i en la nova vida!!!!!
Tots ens mereixem una mica de pau i tranquilitat.
Sempre em tindreu.

querida_enemiga ha dit...

És meravellós llegir que comptes amb tantíssima gent que t'estima i et dóna suport. Felicitats.

Francesc Puigcarbó ha dit...

esperarem a veure les fotografies.

Anònim ha dit...

Segur que et quedarà un ì#so molt bonic, a més amb tanta ajuda és més fàcil.
És un privilegi tenir amics, segur que tu els acarones perquè després t'acaronin a tu, és la llei de l'amistat, donar i recollir.
Fins aviat.
Besitos

Anònim ha dit...

Carai,he estat un bon temps desconectat, he llegit tots els posts atrassats.
Es alucinant l'empenta que tens i la gent que t'envolta, amb aquests dos ingredients les coses només poden sortir d'una manera; BÉ.

Endavant,ànims i si pugues et desitjaria sort, però segur que no et farà falta.