dimarts, 26 de juny del 2007

I si no toca?..


No tocava, sense cap dubte.
Senyor, vosté és un brétol, un insensible i un oportunista, ja ho sabiem, ara, un cop més, en tenim la confirmació.
No puc entendre que una persona amb el seu càrrec no vegi la diferència entre una missió de PAU com aquesta i la guerra del tot il.legal que vostés varen promoure, escapa al meu pobre enteniment!.


Ara, cal consolar, animar, fer petons i abraçades, puc imaginar el dolor d'aquestes mares i pares i no puc deixar de preguntar.me, un cop més, preguntes sense resposta...... no tenim soldats més preparats i madurs en aquest país?, hem d'enviar canalla a fer aquestes missions, per més que defenso les propiciades per la ONU, no serà que encara no tenien l'experiència suficient?, va ser un atentat, ho se i no es poden evitar però.... eren canalla punyetes!.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Els més grans, els més veterans estan a casa, a les oficines o llueixen vestimenta i gorra de plat en les recepcions, desfilades, o bé en els enterraments com aquest, i ELLS, els senyors del PP, protesten, fen un desgast continuat al govern actual, això sí, mols del poble, sense gaires llums, els escolten.

I a les pròximes, seran ells, i els demés amb vaselina i sense ALGUNES LLIVERTATS.

(Joan Japs)

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

No entiendo el porqué de ese aparente pesimismos que nos está invadiendo a todos, que incluso comenzemos a creer que "a les próximes, serán ells" ¿porqué estamos callando y consintiendo que solo se oigan los discursos tremendistas y basados en la sangre de los demás? ¿porqué damos casi por sentado que ese impresentable pueda llegar a jefe de gobierno del pais?...¿porqué estamos aceptando de que engañar al personal con asuntos del terrorismo da votos?...¿porqué no somos capaces entre todos de tirar de hemerotecas,para poner en funcionamiento todas las imbecibilidades que lleva dichas el tal rajoy, desde su mejor chiste "son unos ilillos..."
¿porqué no repetir hasta la saciedad las declaraciones de ayer sobre el atentado del Líbano, para que llegue a todos, que es indigno de gobernar a nadie que no sea de extrema derecha?... y sin ánimos de molestar a los gallegos, Franco...Fraga...rajoy...la coca...espero y confío en que los gallegos sepan ver que Galicia puede y debe ser grande con las fuerzas democráticas de izquierdas que ahora los gobiernan. Así que menos quejas y a trabajar todos.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

El 1999, el Ministeri d´Educació i Cultura, que llavors tenía al capdevant l´actual líder del PP, mariano rajoy, va autoritzar Odyssey per portar a terme prospeccions d´arqueología en aigües de l´estret de Gilbraltar i localitzar un vaixell de guerra anglès enfonsat el segle XVII.

Posteriorment, el 2001, dirigit per Pilar Castillo, va tornar a autoritzar la companyia a extreure restes pertenyens a un vaixell colonial anglès.

Malgrat això, els conservadors van acusar ahir l´Executiu de "negligéncia per permetre que una empresa estrangera s´apropiès el patrimonio espanyol.

¿Como le podemos llamar a esto, amnesia,o caradura?... Sin comentarios. ¿El de la foto es el aspirante?...¿Pero de verda, con ese morro se puede gobernar un pais¿...¡que Dios nos coja confesados!

Otger Cataló ha dit...

Missió de pau?, des de quan els militars van en missió de pau? per favor, interessos polítics i econòmics hi han a tot arreu i per molt que portem una bandereta o un casc blau, s'ha de saber que anem allà a treballar per Israel i controlar Hizbullah ... no siguem tant demagògics ... ni una ni l'altre o al menys NO en nom meu ...