dimarts, 5 de juny del 2007

Males notícies....



Avui, malgrat les sospites de fà dies, és un mal dia.
M'he llevat amb la confirmació del trancament de la treva d'ETA i com no pot ser d'una altre manera, alguns ho celebren.
He escoltat un portaveu del pp a les notícies de T5, més o menys a vingut a dir que el President del Govern era una titella amb unes cordetes que manegava eta. Patètic, molt patètic. Ja se, d'aquests impresentables no podem esperar rés més, però fà mal veure que a partir d'ara, cada mort, que en tindrem no hu dubteu pas, serà també una mort carregada a Zapatero, no tindràn el gest de fer "pinya", rés de rés, amb unes generals a la vista aniràn a "saco", com sempre és clar.
Avui escoltarem moltes barbaritats, ho tinc clar, però insisteixo, és una mala notícia per tota la gent que vivim en aquest país, i no diguem per tota la gent que a partir d'avui anirà per el carrer angoixada, haurà de tornar a mirar sota els cotxes, dur seguretat....
Estic segura que la señora Rajoy ahir al vespre va tenir festa grossa al llit, ni imagino lo "salido" que deu estar avui el seu marit.... encara que millor no l'imagino en "posició", ja li tinc prou fàstic....
Decidit, avui no penso veure més notícies fins al vespre, sort que Iñaki Gabilondo sempre expressa part del que jo sento i no em perdo la seva introducció a les notícies de les 9 del vespre, fins llavors, avui, passo de escoltar més bajanades!.

7 comentaris:

Dan ha dit...

Males noticies. Encara que de fet, des de l'atemptat de madrid que ja estava trencada la treva, no? La resta sols eren paraules sense sentit.

Anònim ha dit...

Jo també ho he llegit i he pensat més o menys el mateix.
Tots en contra del diàleg, tots en contra dels socialistes, tots en contra d'en Zapatero!

Anònim ha dit...

Sense negociació, dialeg i pactisme ETA mai desapareixera.

Mentre el PP i els seu afins, no deixin de promoure la crispació, els assasins seguiran matant, l'odi i el rencor unicament crearà mes morts.

querida_enemiga ha dit...

Uff, adèu a les generals...

Isa ha dit...

No sabia res, m'acabo d'assabentar per tu, quina llàstima :(
A mí també m'agrada molt en Gabilondo, no es calla ni una!

Pinpilin ha dit...

Madre mía... menuda notica la de hoy, Joana :(

En fin, qué pena.

Un besote... y viva Gabilondo.

El veí de dalt ha dit...

El PP ho ha aconseguit...