dijous, 31 de maig del 2007

Manipula que alguna cosa queda...


Les persones manipuladores han estat sempre unes de les que de més mala llet m'han posat.
Els grupets de manipuladors és variat, maipuladors de l'àmbit polític, dieun mentides evidents i que és poden rebatre sense problema, però segueixen tan cufois i com si rés, demà han oblidat les mentides i n'inventen d'altres, per sort la majoría te memòria històrica i recordem...
Després tenim els manipuladors de paraules, tu dius una cosa i sempre, però sempre, et volen fer veure que n'has dit d'altres, canvien sentit i contingut del que vols expressar i apa!, tant contents, acabes pensant que no et saps expressar ni explicar.
Després tenim els manipuladors de voluntats, tens clar el que vols i el que no vols, però et fan dubtar tant que acabes fent el que volen i lo pitjor, ni t'adones.
I al final trobem els manipuladors de sentiments, aquests son per mi els pitjors, els que quan no se surten amb la "seva", menteixen, enganyen, manipulen la vida dels altres al seu antull, ni que aquests altres els hi importin un "pepino", acaben fent que els odiís, et facin un fàstic inméns. Son aquells que mentre deixen anar una llagrimeta on cal, amb l'altre mà t'estàn clavant un ganivet i quan crides i et queixes per el dolor, amb cara de "dolorosas" diuen ... i jo qué he fet?", aquests, creieu-me, son els pitjors, son dolents i malparits i després, mentre et vijilen, registren i volen escoltar fins i tot les teves converses sota la màxima... la informació és poder..... aquests a la seva vida social acostumen a ser ben considerats, un altre tema és les persones íntimes que pateixen la seva mala llet i la seva cara B.
Ara imagineu un que es pugui englobar en tots aquests grups..... fà por no?.

4 comentaris:

Gatxan ha dit...

Fa terror!

Anònim ha dit...

y no t olvides d los q manipulan haciendo chantaje emocional, q bajo mi punto d vista son los peores.........Entre todos una bonita coleccion¡.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó Joana, tenen una cara B, jo en conec un i el cabron segueix sent admirat i es frustrant molt frustrant
Lo mes fotut son els que viuen sota el seu sostre,pasa del cel al infern, canvis d'humor sobtat, fins que arriba a la rutina de l'humiliació constant amb un premi de tant en tant que el dota d'inmunitat.
Aquesta actitud i el fet que no fagi mal fisic, fa que sigui compres per els que l'envolten, amb el putu comentari de "si sapiguessis com t'estima, no es per tant, es que te problemes i a sobra el fas enfadar", jo que he tingut la sort de criarme dintre l'amor no puc creure que això pugui passar.

El que s'ha d'aplicar es la famos TOLERANCIA 0, en aquest cas als manipuladors, no hi ha excusa que valgui.

Montse ha dit...

uix.... aquesta mena de gent fa molta por!

Només passava a fer-te una abraçada, Joana, que sóc a Blanes, però demà torno a marxar. Doncs això, que una abraçada grossa grossa.