dijous, 24 de maig del 2007

Boig o imbècil?..


Ahir al matí vaig escoltar a les notícies les "amables" paraules que el nostre "estimat" ex president, Aznar, José Mari per els amics, va dedicar no tan sols a Zapatero, no tan sols al Govern, si no als milions de persones que varem confiar en el Partit Socialista i en totes les altres opcions que no fosin el pp. Fins i tot el radical i derechón Rajoy, li ha tingut que recordar qui mana al pp.
Va insultar milions de persones dient que si no es vota pp es vota Eta.... i es va quedar tan tranquilet i relaxat, amb aquesll somriure seu que a mi em posa tant....... de tan mala llet vaja!.
Em pregunto si aquest home està afectat per alguna malaltia mental, si fos així, doncs que el tractin, una enfermetat mental és pot tractar i millorar la vida del pacient i a la vegada en aquest cas concret, les orelles dels pobres que l'hem de patir, llavors no tenim més remei que dir pobret....
També em pregunto, aquest és un Mon de dubtes, si sencillament és imbècil, cosa que ja tinc casi segura, llavors m'emprenyo i em sento insultada de mala manera.
Potser algú li hauria de passar els videos dels darrers anys, tant de Rioja li ha esborrat la memòria, i que vegi qui enfronta els ciutadans d'aquest país, qui, mentint com ell, ha aconsseguit que tants siguin insultats i agredits, recordem Bono en aquella manifestació....
Parlen sempre com si els únics agredits per Eta fossin ells, i no oblidem, no hem d'oblidar mai, que han mort persones de ideologies molt diferents, les víctimes no s'hauríen mai de fer servir, però és clar, el victimisme també és propietat privada seva.
Decididament, és un insensat, un mentider compulsiu i un imbècil!.
Ves per on..... pensaba que estaba esgotada i la campanya m'habia deixat sense forces ni vitamines... je je... encara em queda de les dues.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta és la meva Joana!
Piles per un tub fins i tot al final de campanya!
Em sembla que "Chemari" està fent un flac favor al seu partit.
Petonets.

querida_enemiga ha dit...

Deixa'l que parli!! Està fent una campanya DE PUTA MARE pels del seu partit. Ja ens va bé tenir dements així a l'oposició, reineta. Petons!!

Francesc Puigcarbó ha dit...

te raó la querida enemiga, està fent cam`panya a favordel PSOE i si no ja ho veuràs diumenge a la nit. Quan mes desbarri i ballestreji, millor, es el que te la ingesta conjunta de Ribera de Duero i medicació antidepresiva.

Anònim ha dit...

Algu l'hi hauria de fer saber que no per molta sang de crist que es foti, sera mes cristia, ultimament deu estar charrupant la botella tot el dia, i no la seva dona.

Per un moment m'he imaginat el seu friend i ell, a les açores.

Un dia d'aquest dira que torna, temps al temps.

Joana ja se que no ets catolica, pero que deu ens agafi confessats.

Anònim ha dit...

Las últimas noticias sobre Ciutadans:

http://ciudadano-ubu.blogspot.com

La Infinita Corrupción contada desde dentro. No te Pierdas el magnífico culebrón creado por un narcisita llamado Albert Rivera:

EL BLOG DEL CIUDADANO UBÚ.

http://ciudadano-ubu.blogspot.com

El Blog del Ciudadano Ubú

Elisabet ha dit...

Aquest tio és tonto, però no hem sembla pas extrany d'ell,ja sabem quin peu calça....
Deixem-lo que segueixi fotent la pota, que tothom vegi com son....