diumenge, 11 de febrer del 2007

Delicies de cap de setmana....



Ara, que la meva vida està una mica potes enlaire per els canvis d'horari a la feina, prefereixo passar els caps de setmana a casa, com a molt, una mica de cinema i alguna caminada per la platja, poca cosa més, en dos dies he de fer tota la feina que comporta una casa y prefereixo estar tranquileta, però aquest cap de setmana rés de rés.

Però tinc certs compromisos, d'amistat, que he de cumplir, amb molt de gust, és cert, i ahir vaig fer un d'aquests "cumpliments".

Vaig començar divendres anant al concert benèfic de Gospel de Santa María, qui ho habia de dir que jo aniria a missa al sortir de la feina!. Va ser magnífic, els Gospel Sons que ja vaig veure fa un temps al Cos Arqueològic, varen estar estupendíssims, era ple de gom a gom i ni que estaba cansada vaig ballar i picar de mans fins el final. També vaig descubrir que anar sola a un concert tampoc és tan terrible, sempre trobes algú.

Ahir vaig baixar a Barcelona, volia comprar un abric però noi... el tems no va pas acompanyar, feia caloreta, els carrers eres plenisims i duia una molt bona companyia, l'Antoni i la Ivonne, varem entrar a cent botigues, ella és una apassionada de les compres!, varem acabar ell i jo esperant a la porta, estavem esgotats. No vaig comprar cap abric, però si algunes coses per en Martí, la nova temporada juvenil ve amb uns colors molt macos.

Després un bon dinar al carrer Canuda, amb una conversa deliciosa, una mica més de passeig per la zona i em varen portar a casa, en fí, ja eren més de les 7 de la tarda, així que poca cosa vaig fer a casa.

Ara començaré, però espero poder anar a veure d'aqui una estona, en Martí encara dorm, la fira de l'Arbre i la Planta, un plaer si no fos perqué mig Mataró decideix el mateix que jo!.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Noia, si ho hagués sabut... Jo també volia anar a veure el Gospel, tot i que vaig anar no fa gaire al Clap a "Dicsconcerts" i em va agradar força. La cosa era vibrar divendres! Per no anar sola...

Anònim ha dit...

Jo he pensat el mateix quan he arribat allà. Massa gent! Sort que m'he trobat amb una amiga i vaig passar un bona estoneta.

Pipero ha dit...

Un bon plà, un bon dia, en bona companyia. Què més faltava?, l'abric? I per que el vols amb la caloreta que fa?, JEJE.

Petons.

S
PD: Per cert, bona música!