dissabte, 24 de febrer del 2007

Ho paga l'Estat?


És increible, un cop més un cas d'aquests que aconsegueixen posar-me a mil.
Vagi per davant, i ja casi tots i totes sabeu de la meva absència de fe religiosa, confío en les persones, no en els intocables.
Com pot ser que en ple segle XXI acomiadin una persona de la feina per no estar casada?, aquesta pregunta ja te delicte, però a sobre... com pot ser que aquesta mestre de religió la pagui l'Estat i permeti aquest acomiadament que va contra el dret i la llibertat individual, així com contra la magnificada Constitución Española?. Està o no aquesta desfasada?, Qui va signar aquest conveni amb la Santa y Inútil Sede?, què te a veure dormir tenint papers, o no, per ser una bona mestre?.
És a dir, tu contractes una persona per fer de mestre, ni que sigui de religió, pagues el seu sou però... aaiisssss..... ni que ho fa molt bé, ve el veí i com sempre li has permés d'opinar sobre les teves coses, decideix que no li agrada com viu i la fot al carrer.
Això, entre d'altres moltes barbaritats és el que avui en dia, encara, és permet a l'Esglèsia en aquest país. Patètic.
Algunes vegades aquests país, bueno, el d'aqui al costat, fa plorar....

5 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Joana, no es despedeixin, es acomiadin, ai en Pompeu Fabra
Quan a l'article gtens mes rao que una santa "agnóstica" aixó si, però aaquestes alçades de la vida ja hauries de saber que l'esglesia es així i no s'hi pot fer res.Nomes ignorar-los

Joana ha dit...

Benvolgut Francesc, ho corretgeixo, però has de saber que patiràs les meves faltes sovint, m'esforço molt, però mai he estudiat català i ho escric tal com el parlo, fatal!.
Però amb bona intenció i acceptant les crítiques.
Petonet per tu.

Anònim ha dit...

jo tampoc,pero estic més casat amb el diccionari que amb la meva dona. vares rebre el correu d'ahir sobre Catalunya Radio?

Anònim ha dit...

Pero bueeeeeno, ¿careces de fe religiosa?, que sorpresa más desagradable y cruel, y pensar que estabas en mi lista de personas encomiables.
Nada, nada, despedida de mi lista y recomendaré a mi parroquia del sagrado espíritu de la concordia y del perdón, que te desahucien de cualquier asociación o congregación de buenos cristianos y mejores personas.
Dicen que van a reeditar el librito cuya imagen acompañas, con el título Concordato español con el beneplácito del episcopado español y con una introducción de puño y letra del predicador de las ondas, beato Losantos.
Saludos esperanzados en tu recuperación para el mundo de los creyentes.

querida_enemiga ha dit...

Impressionant: "vamos patrás en vez de palante".