dissabte, 10 de febrer del 2007

Ara sí que anem bé!


Per fí, els tenim emprenyats i això és un simptoma de qué les coses van per bon camí.

Quan aquests animals del pp criden, sempre és referència que en Zapatero, o qualsevol persona d'esquerres va per bon camí, és clar que si m'apreteu molt... quan no criden?.

Quina paradoxa que ells denominin algún dels nostres amb lindezas com aquestes; ultra, radical, intransigent..... je je..... aquestes paraules els hi van al dedillo a ells no creieu?.

Tenim un nou ministre, amb caràcter, diuen que molt treballador, amb un currículum impecable, i que un dia va dir una frase que molta gent pensem, "Hemos luchado contra los padres y ahora nos toca luchar contra los hijos".

Un ministre que espero no calli el que tingui que dir, que no aguanti impassible els molts insults que ahir li varen dedicar, sense haber prés possesió del càrrec!.

Segons el pp és un ministre possat per provocar.los a ells, irònic que diguin això, els més grans provocadors d'aquests país, els que no respecten el joc democràtic, el principi del qual és respecte.

Una vergonya més a sumar a aquests impresentables del pp que ens volen fer creure que aquest nou ministre encen "las dos Españas", tal com va dir ahir Zaplana i jo pregunto.... ¿qui és ara que diu que encara hi ha dues Espanyes?, els que provoquen uns espanyols contre d'altres son, sense cap dubte, els del pp. Com molt bé diu el Periodico de Catalunya, han llençat una guerra preventiva contra el nou ministre, com aquella d'Iraq recordeu?, mai han trobat les armes, han provocat una guerra civil, però és clar.... com innocentment diu ara Aznar, ell no ho sabia que no hi habia armes no?, la majoría d'espanyols sense disposar de la informació que ell tenia, sabiem que NO hi habia armes, ho deien els inspectord no?, doncs que demani perdó el molt malparit.

Apa, marxo de rebaixes a BCN, a veure si rebaixo adrenalina i em ventilo, també penso celebrar que per fí conec un Mariano que em cau bé!.

5 comentaris:

querida_enemiga ha dit...

I per què han tret al canari? (Al ministre canari, coi...)

Anònim ha dit...

Apa, nena! De rebaixes! Ens oblidem una mica de tota aquesta colla i ens veiem aviat.
Bon dia!

Anònim ha dit...

No tengo nada que decir en contra del ministro saliente Aguilar, pero siempre que le veo me recuerda a los hijos de Ruiz Mateos.
Esperemos que el ministro entrante, que me recuerda a un sindicalista de cuando los sindicalistas eran luchadores a pie de trinchera (alegóricamente hablando), sea el fustigador del “estado de derecho” que el “derecho” no deja que se convierta en un estado de libertad.
Petons afectius

Pipero ha dit...

Curiosa la comparació que fa "imagina", de l'Aguilar amb els fills del Ruiz-Mateos-que-te-pego-leche. L'ex-ministre Aguilar el treuen, o millor dir, dimiteix ell, com va fer el Montilla, per presentar-se a la CA de Canàries.

Estic segur que el nou, serà un bon ministre i un ministre en una etapa clau: la de gestionar el tema del Constitucional i l'Estatut i l'esperat judici de l'11-M...

Anònim ha dit...

Supongo, que cuando se refiere,a: "hemos luchado contra los padres", se referia al suyo, o en su defecto, a su abuelo, reconocido falangista-franquista. Que sectarios sois los progre-fachas.