dissabte, 6 de gener del 2007

Per una vegada que diria SÍ....



Ser de vacances te aquestes coses, desconectes i no saps què passa...
Em fa arribar la meva amiga Glòria la notícia que Nacho Vidal anirà a les llistes del PSC de Mataró les properes municipals.
Un batec inexplicable envaïx el meu cor, una certa tremolor de cames m'impedeix veure l'advertiment de que és una broma?, de capgros.com. Qui pot fer una broma tan pesada?, per una vegada que m'animaria a anar a les llistes, per una vegada que deixaria de costat els meus principis i el què fes falta!!!, a sobre o a sota d'ell... tampoc és tant important la possició, vull dir el número... no se en qué estaba pensant ara....
En fí, una broma divertida que segons sembla va provocar cert moviment en els més reaccionaris, si llegiu els escrits posteriors a la notícia, és clar.... tots de mascles envejosos! i és que nois.... la mida a la fí, SÍ és important.
Al final, tots i totes tenim els nostres mites no?, els dos meus son en aquesta foto....

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabia que t'agradaria! Doncs jo els vaig veure tots dos en directe a "Buenafuente" l'única vegada que he anat, però va valer la pena dormir poc aquella nit; tenien molta química. I ja saps que Miguel Bosé també m'agrada, som de la mateixa "quinta" Je je je.

Anònim ha dit...

Però és broma o és de debó? je je je

Anònim ha dit...

Viendo las actuaciones de Nacho, las palpitaciones son totalmente explicables….

Anònim ha dit...

Estic pensant... al Nacho no el veig, mai de la vida, com a cap de llista... pero sí entre el grup dels "cuers".

AY PERO QUE GRASSSSIOSSSSA QUE SOY, MARE!

Anònim ha dit...

Joana,

en el bloc d'en Bassas vaig proposar fa uns mesos que en Vidal fes el pregó de les Santes, trobo que en aquests moments és el Mataroní més il·lustre.

Jo envejo el ciri d'en Vidal, que vols que t'hi digui. La meva espelma és més aviat curta i quan s'ho passa molt bé aviat s'apaga. Gràcies a Déu, però, la llengua és una mica més llarga.

Bon any, que feia dies que no et comentava res.

Albert ha dit...

Aquest interruptus m'ha fotut
hahaha
Bon Any

Anònim ha dit...

Carai i despres ens omplim la boca de frases com "el tamany no importa", aquest deu ser el nou talant potser?
Per cert si que som cachondos els Catalans, entre noticies com aquestes i campanades fal·liques,potser s'hauria de dir que Catalunya Trempa?

Anònim ha dit...

Encara en fora de joc, tu. Qui és el Nacho Vidal?