divendres, 12 de gener del 2007

No volia però....

Sí



La sang em bull i l'ambient està molt carregat, les tensions disparades i fins i tot els que estem al voltant de la política, n'estem preocupats.
Havia decidit no escriure sobre les darreres animalades dites per el PP, ja m'aburreix i molt parlar d'ells. Però com és evident, sols faltaria passar, llavors, encara dirian aquella famosa frase... ancha es Castilla....
Ahir a la tarda, conversant amb un company molt més expert i amb un llarc recorregut al mon polític, en Manuel Mas, varem estar d'acord que això és massa, que és molt decebedor fer política així i li vaig dir, crec que per primer cop... que l'admiro, jo no em veig de cap de les maneres asseguda al Congrés de Diputats escoltant impassible aquestes animalades i no poder dir rés, no poder, sencillament, dir en veu alta "això que vostés diuen és mentida"!.
Cada dia munten un numeret, ahir per un lapsus linguae, van i fan un míting.
No donen suport a la manifestació de dissabte, no la donarian de cap de les maneres, bueno potser si els socialistes haguesim dit que no hi anavem, llavors segur que sí.
Hem de restar impassibles mentre escoltem dir que no surt la paraula Llibertat?, sortint de boca d'ells?... juas juas!.
La llibertat a ells se la porta al "pairo" home.
Veurem què fa telemadrid amb aquesta manifestació, la darrera de Victimas del Terrorismo, alias manoderechaderajoy, (enteniment si visiteu la web, provoca vomitera, recoedeu que el seu president va dir que aquesta manifestació de demà "genera división y siembra confusión en la estrategia de lucha contra ETA", és un poca vergonya), varen fer un seguiment exaustiu, fins i tot de l'arribada dels busos. Però és clar, ells no hi van, el seu president si no hi va la Espe, ell no hi va.
El president dels Ecuatorians va dir en roda de premsa, no és una manifestació excloent de ningú, més clar, l'aigua.
Insisteixo... m'agradaria tant poder anar.hi....
(Pd. darrera hora: Perquè ningú s'enganyi, el Pp ara demana que desconvoquin la mani, veieu com no era un tema de paraules?, és un tema de dignitat i aquests no saben ni el significat d'aquesta paraula).

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Què vols que et digui ... si no vols, doncs no vols. No anar-hi no és un delicte. I a la manifestació no trobaràs l'exigèngica de llibertat. No parlo de la "llibertat" dels feixistes, sinó de l'autèntica, de l'autodeterminació.

Joana ha dit...

SI vull anar.hi, potser no m'he explicat bé...
Hi vull però no puc, tenir un nen de 9 anys talla bastant "les ales".
El que jo no volia era parlar del maleït PP...
lapsus linguae volia dir burros del PP...

Anònim ha dit...

Trobo que és una bona correcció, la del lapsus. Jo no corregeixo perquè, tot i que crec que al PP hi ha bona gent -i competent-, a) no és ni de bon tros una majoria dins el partit, b) hi ha una corrent dins el partit que pot ser qualificada de clarament feixista.

Muac

Isa ha dit...

Totalment d'acord!

Anònim ha dit...

Però si l'Acebes encara busca l'etarra de les motxilles de l'11 M, què vols? Ho ja ha rectificat públicament i jo no me n'he assabentat?

D'on no n'hi ha no en raja, i ja poden anar munyint la gavina.

Anònim ha dit...

Cada dia ho tinc mes clar, a les proximes eleccions vot en blanc, o abstenció.
Lamentable veure com dos partits l'únic que saben fer es abrallar-se.
Dia rere dia, que si tu això,jo allò, mes que un govern sembla un pati d'escola.
El poble es inteligent, per això no vota, el burro era jo.
Han mort personas oi?

Isa ha dit...

Joana, et recomano aquest post, en la línea del teu:

http://www.escolar.net/MT/archives/2007/01/el_papelito_1.html

Isa ha dit...

S'ha tallat el final:
el_papelito_1.html

Anònim ha dit...

bufffffffffff...
no comment.

M'ha encantat l'expressió "munyir la gavina" de Vladimir!
hehehe...

petonets, joana

Jo vull la pau, tu vols la pau, ells... volen la pau?

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

No es que no sepan que es la dignidad, es que ni siquiera les interesa saber lo que es.Lo único que me joroba a mí, no es hablar de estas gentes, sino de los periodistas que aun intentan convencernos que el de "los hilitos del Prestige",es un hombre moderado. Apága y vámonos. Claro que en un pais tan "maravilloso" como la España que nos quieren imponer donde el terrorismo da votos, no es de extrañar. Un abrazo.En mi nombre si.-