diumenge, 14 de gener del 2007

Dubtes...., estic entre dos...




El meu ordinador, un LG de fa ja més de 7 anys.... està a punt de morir, diguem que ja funciona amb manivela i sols per obrir l'explorer he d'esperar un terme mitjà de 30 minuts.
Però ara mateix, si obres més de tres finestretes, ja pots pendre paciència...
En fi, com ja han passat els Reis i Reines he decidit que ja toca fer un regalet a la Joana, així que estic mirant ordinadors, estic entre dos, deixo volar la imaginació i no se per quin decidir-me.
En Quico i el meu fill Daniel, em recomanen un Imac, la veritat em te enamorada, però el veig molt encarat a persones dedicades al disseny i la imatge, ni que ells insisteixen que no, que hi puc incorporar el sistema operatiu de windows i així no em lio massa.
Però per l'altre costat, a mi, que ja m'agrada lo conegut i la tranquilitat, he mirat un PC "normal", el de toda la vida vaja, més econòmic i per mi, doncs ja va bé, no penso començar a fer disseny a la meva edat... prou tinc d'administrar la web de la feina!.
Però... el imac... és tan maco i te una ventatge inmensa, no te torre!, tot integrat a la pantalla.
Com podeu llegir, estic feta un lio i m'he de decidir aviat, aquest pobre ja no aguantarà gaire més...

Ara veig que aquesta "explicació" la puc aplicar als homes.... vols un de nou, amb noves idees, nova imatge i noves prestacions però que t'has d'aprendre totes les seves maníes, o ja et va bé un com els de sempre?, és a dir, mateixa imatge, mateix servei però... ja coneixes per on flaquegen...

Més dubtes no siusplau!.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja ja ja; ja m'has fet riure de bon matí!
I si et quedes amb el conegut per a segons quines coses i et fas amb un de nou per tenir noves prestacions?
Dit!

Joan Antoni ha dit...

Joana, si et serveix per alguna cosa. Fa molts anys vaig comprar-me un Mac clàsic (1 mega de RAM) i encara el faig anar. Després vaig claudicar a la presió Windows. El dia que hagi de tornar a canviar m'ho pensaré molt seriosament!

Anònim ha dit...

Mi querida Joana, gracias por tu interés, pero como ya explico en el blog, tengo una buena nueva que es la de tener un nieto desde el lunes día 8 que ha trastocado mi vida normal, para bien. Imagínate lo contento e ilusionado que estoy con el primer nieto, que ni tiempo he encontrado para escribir.
Yo no te puedo aconsejar sobre qué ordenador es mejor, no soy un entendido, yo me compré un portátil el año pasado de marca Acer, modelo 1691 WLMI de doble núcleo y 1.600€, para que te hagas una idea, y que va bastante bien, claro que no creo que vaya a tener problemas siendo prácticamente nuevo.
Deseo que tu elección sea la mejor y gracias de nuevo por echarme de menos.
Un beso.

Anònim ha dit...

Qué difícil!!! Jo, si tu pots permetre, em comprava l'iMac. Ademés tens el teu fill que et pot assessorar quan ho necessitis.
Però tens rao que a vegades ens quedem amb "más vale malo conocido que bueno por conocer"... però l'iMac és molt millor que qualsevol home... i no et fallarà.

Anònim ha dit...

Sense dubtar, l'iMac. En poc de temps no voldràs instal·lar ni tornar al Finestres.

Anònim ha dit...

imac sens dubte i això que no em pagaran comissió!!!

Anònim ha dit...

Molt bo això dels homes!

De vegades penso que val més boig conegut, però això que no li calgui torre........ (bé, a un home cal exigir-li la torre, del contrari quedaria molt poqueta cosa, hehehe, és bromaaaaaaaaaa)

Passa pel meu blog quan et vingui de gust, m'he inventat un joc i m'agradaria que hi participéssis, si vols, tens temps i tens ganes.

Un petonet.

Anònim ha dit...

Si vols un ordinador, sense dubte un imac...
Tot el demes ho intenta ser.
Jo estic molt satisfet amb el meu...
http://imanel.net/19/10/2006/imacnel/

Isa ha dit...

Quan treballava a la uni, vaig fer servir alguna vegada el Mac i només és qüestió d'acostumar-s'hi. Igualment, jo prefereixo un PC, digues-me acomodada si vols :P

Anònim ha dit...

Pel que fa als ordinadors, crec l'imac és preciós, però si hi has d'instal.lar windows et sortirà molt més car (i complicat).

Pel que fa als homes, és diferent; aquí pots anar fent proves fins que trobis la combinació imatge/manies/prestacions ideal i sortiràs guanyant (experiència si més no :-)