dijous, 18 de maig del 2006

I ara què farem???


Per una vegada que estic contenta, per una vegada que fem servir la "sang i el nervi", per una vegada que donem "trempera", per una vegada que sembla que algú que pensa com jo, fa la feina com jo mateixa la faria, per una vegada que som "agresius i decidits", per une vegada que tenim la majoría de gent dien "prou de no respondre", per una vegada que els "tecnòcretes" no dissenyen lo "politicamente correcto", per una vegada que dic SI!!!, per fi un eslògan amb canya!, doncs ara.... ara va en Piqué i diu que trenca amb nosaltres.... no se si podem resistir aquest "disgust"... quins pebrots que tenen mare meva!.

Qué tindriem que fer nosaltres davant els seus espectacles?, les manelles al Parlamet de Madrid, les demandes de dimissió del ministre de l'Interior, els insults, les "comèdies" dels seus parlamentaris, les burles, les amenaces i les barbaritats que han dit......

Els hi tindrem que recordar de nou totes les bestieses que varen fer?, tindrem que tornar a parlar del Prestige?, dels militars morts en un avió asquerós que va caure i els posteriors intercanvis de morts?, la guerra de l'Iraq? i qui va dimitir per aquestes coses tan i tan greus?, podría seguir però no ho penso fer, per una vegada vull felicitar el PSC per aquest eslògan, m'encata!.
Avui estic canyera.....

6 comentaris:

Euphorbia ha dit...

I l'Acebes a dit que aquesta campanya és: "asquerosa".
Quina barra!!!

Rafa ha dit...

¡Quina canya!
Així m'agrada, amb humor!
Per no riure de les bestieses que arriven a dir...
Gràcies per l'enllaç i els comentaris.
Una abraçada.

Dan ha dit...

No es com poc subtil?
Vull dir. Com a plantejament de campaña es collonut, pero en el slogan...
Al final ningu parlara de l'estatut. I tampoc m'acava de fer el pes.
Pero al menys, sembla que ja deixen de rebre, sense tornar-s'hi!

G.L. ha dit...

Es increíble. Qué ofendidos se sienten en el PP porque les digan las verdades a la cara. Ese eslogan del PSC no recoge mas que los hechos, por ejemplo el referéndum y lo de los 4 millones de firmas en el Congreso...
Me temo que el PP no va a cambiar nunca, es conservador hasta para renovarse a sí mismo. Y dimitir, allí no dimitió ni el tato como le gusta decir a Rajoy...

Anònim ha dit...

A qui li piqui que es rasqui!!! l'eslogan no deixa de ser una veritat com un temple i si es tira d'hemeroteca és molt fàcilment comprovable.

Els escarafalls i el victimisme deuen és una estratègia clàssica (als de CiU els hi han funcionat durant 23 anys, però al final l'electorat acaba posant a cadascú al seu lloc.

Felicitats pel bloc!!!

Anònim ha dit...

Ya hace mucho tiempo que el PP y sus esbirros mediáticos, utilizan esta técnica, manipular, mentir, crispar, etc. y cuando se les devuelve golpe por golpe, ponen el grito en el cielo del victimismo, pleitos en los tribunales, denuncias y condenas esperpénticas (no olvidemos que los jueces, en su mayoría son de su cuerda).
Pero para mí lo peor es la cantidad ingente de ciudadanos que les escuchan, les siguen el juego y sobre todo les votan.
Saludos